ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Απίστευτο χουνέρι του κάνει ο Καμαρά!

Δεν περίμεναν στον ΠΑΟΚ αυτή την εξέλιξη με τον Μαντί Καμαρά.
ΠΑΟΚ: Απίστευτο χουνέρι του κάνει ο Καμαρά!

Την ώρα που ο ΠΑΟΚ έχει σχεδόν ντιλάρει με τη Ζάλτσμπουργκ, τρέχει να συμμαζέψει κάπως επικοινωνιακά και την υπόθεση Καμαρά.

Τη χειρότερη δυνατή στιγμή διέρρευσε το όνομα του χαφ του Ολυμπιακού για τους «ασπρόμαυρους», πάνω που είχε αρχίσει να στραβώνει η υπόθεσή του. Για το οικονομικό τα αναλύσαμε. Η διαφορά είναι/ήταν σημαντική. Μόνο που τελευταία υπήρχε και ακόμα ένα θέμα. Ο Καμαρά δεν απαντάει ούτε στα τηλέφωνα!

Είναι ιδιόρρυθμος ο Αφρικανός αλλάζει πολύ εύκολα άποψη και αυτό το έχουμε ξαναδεί. Το διαπιστώνουν και στον ΠΑΟΚ τώρα. Έλεγαν πως θα κάνουν για λίγες μέρες ακόμη υπομονή μήπως και αλλάξει στάση, αν και οι δικοί του χειρισμοί έχουν ενοχλήσει. Τώρα μάλλον ούτε αυτό.
Από εκεί και πέρα, η υπόθεση Καμαρά δεν είναι η μόνη που παρουσιάζει σημαντικές δυσκολίες αυτή τη στιγμή από τους μεταγραφικούς στόχους που έχουν διαρρεύσει. Περισσότερα θα αναφέρουμε από βδομάδα.

Πάμε και στην υπόθεση του «Ντέλια» τώρα. Είχαμε ενημερώσει πως η Ζάλτσμπουργκ θα επιστρέψει με νέα βελτιωμένη πρόταση. Το βασικό για εκείνη ήταν να «δέσει» τον παίκτη πρώτα. Από τη στιγμή που τον έχει σύμμαχό της, «παίζει» διαφορετικά. Γι’ αυτό και μοιράζει τελεσίγραφα πλέον. Στον ΠΑΟΚ ήλπιζαν να ακούσουν μία προσφορά που με τα μπόνους επίτευξης στόχων θα έχει μπροστά το «2». Αυτό δεν έγινε, αλλά το νερό έχει μπει στο αυλάκι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Απίστευτο χουνέρι του κάνει ο Καμαρά!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.