MEDIA

Survivor: Χαμός στο Twitter – Κράξιμο σε παραγωγή και Σταμάτη

Χαμός στο Twitter με τον κόσμο να τα έχει βάλει με την παραγωγή αλλά και με τον Σταμάτη Ταλαδιανό.
Survivor: Χαμός στο Twitter – Κράξιμο σε παραγωγή και Σταμάτη

Η 22η εβδομάδα του Survivor φτάνει στο φινάλε της και η παραγωγή επεφύλασσε μία έκπληξη προς όλους τους τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα, έκανε την ανατροπή και για πρώτη φορά θα διεξαχθεί μόνο η μονομαχία για αποχώρηση, την οποία παρακολουθείτε Live μέσα από το Sportime.

Ήδη σας έχω δώσει το Spoiler σχετικά με το ποιος παίκτης αποχωρεί και αυτό είναι το χρηματικό ποσό που θα πάρει.

Παρά το γεγονός πως άπαντες περίμεναν αγώνισμα επάθλου όπως συνήθως, τελικά αυτό δεν θα προβληθεί αφού ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την έναρξη της μονομαχίας.

Η απόφαση αυτή δεν φαίνεται πως άρεσε στο κοινό, αφού χαμός επικράτησε στο Twitter με το κράξιμο στην παραγωγή να είναι μεγάλο.

Βέβαια, από τους χρήστες των Social Media δεν γλίτωσε ο Σταμάτης Ταλαδιανός, ο οποίος ήταν έξαλλος μετά από κάθε ήττα του στη μονομαχία, σπάζοντας ό,τι έβρισκε μπροστά του.

Survivor: Δείτε τι γίνεται στο Twitter

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor: Χαμός στο Twitter – Κράξιμο σε παραγωγή και Σταμάτη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα