MEDIA

Survivor 7/6 spoiler: Θα συνεχίσει να είναι ομαδικό το παιχνίδι;

Πως θα συνεχιστεί από εδώ και πέρα το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ;
Survivor 7/6 spoiler: Θα συνεχίσει να είναι ομαδικό το παιχνίδι;

Survivor 7/6 spoiler: Η 22η εβδομάδα του Survivor ολοκληρώθηκε και ενδιαφέρον έχει το πως ακριβώς θα συνεχιστεί το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Ο Σταμάτης Ταλαδιανός αποτελεί παρελθόν και ο κλοιός στενεύει αφού μόλις έξι παίκτες έχουν απομείνει στον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα, αυτά είναι τα χρήματα που πήρε.

Δώρα Νικολή, Χριστόφορος Ταξίδης, Γιώργος Γκιουλέκας και Σταμάτης Ταλαδιανός έδωσαν τη δική τους μεγάλη μάχη στη μονομαχία, με τον τελευταίο να μη τα καταφέρνει τελικά και να παίρνει το εισιτήριο της επιστροφής στην Ελλάδα.

Οι υπόλοιποι κατάφεραν να πλαισιώσουν την τελική εξάδα του παιχνιδιού και πλέον απομένουν μόλις δύο αποχωρήσεις ώστε να φτάσουμε στους τελικούς του Γαλατσίου.

Τα στατιστικά δείχνουν και ποιοι είναι τα φαβορί για τετράδα, όμως φέτος είναι αρκετές οι ανατροπές έτσι κι αλλιώς.

Το γεγονός πως έχουμε μία γυναίκα από κάθε ομάδα, τη Δώρα Νικολή και την Κατερίνα Δαλάκα, αλλά και τη βοήθεια των Τούρκων παικτών, δείχνει πως μπορεί να πάρει ακόμα μία εβδομάδα παράταση ως ομαδικό, με δεδομένο πως βλέπουμε ματσάρες που ανεβάζουν και την τηλεθέαση.

Survivor 7/6 spoiler: Θα συνεχίσει να είναι ομαδικό το παιχνίδι;

Δείτε ΕΔΩ τις σκέψεις που υπάρχουν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor 7/6 spoiler: Θα συνεχίσει να είναι ομαδικό το παιχνίδι;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα