ENGINE POWER

MotoGP: Ο Bagnaia θα μπορούσε να κάνει ρεκόρ στo Γερμανικό Grand Prix

MotoGP Γερμανικό Grand Prix : Ο Francesco Bagnaia ετοιμάζεται για ένα ακόμη ρεκόρ πριν από το καλοκαιρινό διάλειμμα αυτής της σεζόν MotoGP 2024
MotoGP: Ο Bagnaia θα μπορούσε να κάνει ρεκόρ στo Γερμανικό Grand Prix

MotoGP Γερμανικό Grand Prix : Ο Francesco Bagnaia θα μπορούσε να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Casey Stoner στο Γερμανικό Grand Prix του MotoGP τον προσεχή Ιούλιο.

Απομένουν δύο Grand Prix πριν από το καλοκαιρινό διάλειμμα αυτής της σεζόν MotoGP 2024 , το οποίο μέχρι στιγμής έχει αμφισβητηθεί τουλάχιστον μεταξύ διαφορετικών πρωταγωνιστών. Ο διπλός παγκόσμιος πρωταθλητής, Francesco Bagnaia είχε ένα πιο περίπλοκο ξεκίνημα στην εκστρατεία από την προηγούμενη σεζόν, αλλά δεν έλειψε από τις συγκλονιστικές μονομαχίες που έγιναν στην πίστα.

Αντίθετα, ο Ιταλός συνεχίζει να ανεβάζει τα στατιστικά του με τη Ducati. Θα μπορούσε επίσης να πάρει ένα ρεκόρ από τον Casey Stoner κατά τη διάρκεια του Γερμανικού Grand Prix.

Έχουν περάσει τέσσερα συνεχόμενα Grand Prix που οι εκπρόσωποι του Borgo Panigale έχουν μπλοκάρει κάθε διαθέσιμο βήμα στο βάθρο στον κύριο αγώνα και ο Bagnaia ήταν ένας από τους νικητές σε καθένα από αυτά.

MotoGP-Γερμανικό-Grand-Prix

MotoGP Γερμανικό Grand Prix : Εξαιρετικά κυρίαρχος στην έδρα του, κατά τη διάρκεια του Ιταλικού Γκραν Πρι, ο Ν°1 κέρδισε τη διοργάνωση μπροστά από τον συμπαίκτη του, Ενέα Μπαστιανίνι, για να εξασφαλίσει το τεσσαρακοστό του βάθρο με την ιταλική φίρμα.

Ως αποτέλεσμα, ο υπερασπιστής του πρωταθλητή απέχει μόλις δύο μήκη από το να ταιριάξει με έναν άλλο θρύλο της Μπολόνια, αφού ο Κέισι Στόουνερ κατέχει αυτήν τη στιγμή το ρεκόρ για τα περισσότερα βάθρα με την Ducati, με 42 επιτεύγματα.

Εάν ο Bagnaia ανέβει στο κουτί, κατά τη διάρκεια καθενός από τα Grand Prix της Ολλανδίας και της Γερμανίας (τον επόμενο Ιούλιο), θα ανταποκριθεί επομένως στο δεύτερο. Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένει λίγο ακόμα πριν σκεφτεί να τον προσπεράσει, αφού η επόμενη ευκαιρία θα του παρουσιαζόταν τον Αύγουστο, με την πρώτη συνάντηση του δεύτερου μέρους της σεζόν στο Σίλβερστοουν (Μ. Βρετανία).

Σημειώστε ότι αυτό το βάθρο ήταν και το 63ο για τον αναβάτη της Ducati στην καριέρα του, όσο και το νούμερο που φορούσε πριν κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο. Κατάφερε επίσης να σημειώσει την 93η νίκη της Ducati, με αφορμή το 93ο ξεκίνημά του στην πρεμιέρα κατηγορία.

Δες πρώτος όλη την επικαιρότητα της μηχανοκίνησης στο Engine Power

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «MotoGP: Ο Bagnaia θα μπορούσε να κάνει ρεκόρ στo Γερμανικό Grand Prix», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!