MEDIA

MasterChef τελικός 10-6: Ξεκινάει η μάχη για Λευτέρη και Χριστίνα – Αυτό θα συμβεί για πρώτη φορά (vid)

Ξεκινάει ο τελικός του MasterChef - Τι θα γίνει στο επεισόδιο της Δευτέρας (10-6)
MasterChef τελικός 10-6: Ξεκινάει η μάχη για Λευτέρη και Χριστίνα – Αυτό θα συμβεί για πρώτη φορά (vid)

MasterChef τελικός 10-6: Το MasterChef  αποδεικνύεται σε καθημερινό επίπεδο πιο ανατρεπτικό από ποτέ και έχει ήδη καταφέρει να αλλάξει τις ισορροπίες στην τηλεθέαση.

Κάτι τέτοιο άλλωστε έγινε ξεκάθαρο και από τα τελευταία χρονικά επεισόδια του διαγωνισμού μαγειρικής του Star που και την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν έχει θέσει ψηλά τον πήχη.

MasterChef τελικός 10-6: Ξεκινάει η μάχη για Λευτέρη και Χριστίνα – Αυτό θα συμβεί για πρώτη φορά

Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε. Τα φαβορί επιβεβαιώθηκαν στο ακέραιο και κάπως έτσι το ζευγάρι των φιναλίστ θα αποτελέσουν οι Λευτέρης Ζαφειρόπουλος και Χριστίνα Χριστοφή.

Οι πρώτοι αρχηγοί των μπριγάδων βρίσκονται και πάλι αντιμέτωποι με φόντο το μεγάλο χρηματικό έπαθλο αλλά και τον τίτλο του επόμενου/ επόμενης MasterChef.

O μεγάλος τελικός όπως αποκαλύπτει και το trailer του επεισοδίου της Δευτέρας 10 Ιουνίου, θα διεξαχθεί σε τρία στάδια έως και την επόμενη Τετάρτη (12/6).

Τα πάντα αναμένεται να ξεκινήσουν από τη Μεσσηνία εκεί όπου οι δύο παίκτες θα πρέπει να τα βγάλουν πέρα στο Mystery Box που για πρώτη φορά θα συμβεί σε τελική φάση.

Φυσικά ούτε αυτό αναμένεται να επηρεάσει τον Λευτέρη και τη Χριστίνα που έχουν αποδείξει έως σήμερα την μαγειρική τους αξία. Δεν θα λείψουν οι αστοχίες, όμως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα τους καλέσει να μην το βάλουν κάτω..

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο – MasterChef τελικός 10/6:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «MasterChef τελικός 10-6: Ξεκινάει η μάχη για Λευτέρη και Χριστίνα – Αυτό θα συμβεί για πρώτη φορά (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα