ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Εκεί ποντάρει για να κλείσει τις συμφωνίες που τον «καίνε» για χαφ και φορ

Τα δεδομένα για τον ΠΑΟΚ στις μεταγραφές που τον καίνε - Εκεί ποντάρουν οι πρωταθλητές Ελλάδας
ΠΑΟΚ μεταγραφές: Εκεί ποντάρει για να κλείσει τις συμφωνίες που τον «καίνε» για χαφ και φορ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League, ο ΠΑΟΚ χάραξε μια ξεκάθαρη πολιτική σχετικά με την μεταγραφική ενίσχυση του.

Πέντε είναι οι υποθέσεις που «καίνε» τους πρωταθλητές Ελλάδας, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να δει πριν την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας, να δίνεται λύση στο θέμα της παραμονής των Μεϊτέ, Σβαμπ, Κεντζιόρα αλλά και να ενισχύεται το ρόστερ της ομάδας με ένα χαφ και ένα φορ πρώτης γραμμής.

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Εκεί ποντάρει για να κλείσει τις συμφωνίες που τον «καίνε» για χαφ και φορ

Όσον αφορά τις πρώτες τρεις υποθέσεις παραμονής, η ανανέωση του Στέφαν Σβαμπ είναι θέμα χρόνου να συμβεί ενώ για τον Μεϊτέ, η νέα CEO του ΠΑΟΚ, Μαρία Γκοντσάρεβα βρίσκεται στη Λισαβόνα για να διαπραγματευτεί διά ζώσης το deal με τη Μπενφίκα, το οποίο βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Την ίδια στιγμή, η παραμονή του Κεντζιόρα, είναι αυτή που σε πρώτη φάση δείχνει να είναι η πιο δύσκολη εξίσωση όμως και σε αυτή την περίπτωση εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια υπάρχουν για τον Πολωνό αμυντικό.

Από εκεί και πέρα, τα δεδομένα τόσο για τον χαφ όσο για τον φορ είναι λίγο πολύ γνωστά. Ο Μαντί Καμαρά βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για το κέντρο του δικεφάλου, με τον Λουτσέσκου να πιστεύει πως «κουμπώνει» τέλεια στα πλάνα του για τη νέα σεζόν.

Οι ασπρόμαυροι έχουν καταθέσει ξεκάθαρη πρόταση στον μέσο από τη Γουινέα για τριετές συμβόλαιο. Υπάρχει σαφώς μια οικονομική απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών όμως στην Τούμπα δεν θα περιμένουν για πολύ και θέλουν να ξεκαθαρίσει άμεσα η συγκεκριμένη υπόθεση.

Στα του φορ, ο Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ, που αγωνίζεται στην Εσπανιόλ είναι μία από αυτές που έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για την κορυφή της επίθεσης (αλλά όχι η μοναδική).

Και αυτή η υπόθεση όμως έχει ακόμη δρόμο καθώς η σεζόν για τον Δανό στη Βαρκελώνη δεν έχει τελειώσει.

Αυτό που αξίζει όμως να αναφέρουμε είναι το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έχει κάνει τις καλύτερες (έως τώρα) προτάσεις που έχουν στα χέρια τους οι Καμαρά και Μπρεϊθγουέιτ και μάλιστα αν κάπου ποντάρει ο δικέφαλος για να κλείσει τα deals, είναι στο signing fee.

Δυνατά πριμ υπογραφής έχουν πέσει στο τραπέζι και για τις δύο περιπτώσεις.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ μεταγραφές: Εκεί ποντάρει για να κλείσει τις συμφωνίες που τον «καίνε» για χαφ και φορ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.