MEDIA

MasterChef 7/6: Οι «παλιοί» επέστρεψαν αλλά μια απουσία έκανε αίσθηση..

Αισθητή μια απουσία στον τελευταίο ημιτελικό του MasterChef!
MasterChef 7/6: Οι «παλιοί» επέστρεψαν αλλά μια απουσία έκανε αίσθηση..

MasterChef 7/6: Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε η εβδομάδα των ημιτελικών στο MasterChef, με την ανάδειξη του ζευγαριού των φιναλίστ του μεγάλου τελικού του ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Τα φαβορί επιβεβαιώθηκαν και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο αναμένεται να διεκδικήσουν από το επόμενο κιόλας επεισόδιο (10/6), η Χριστίνα Χριστοφή και ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος.

Αξιέπαινη φυσικά και η προσπάθεια του Ηλία Παναγιώτου που έφτασε μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό, όμως έπεσε πάνω στο φαινόμενο Χριστίνα!

Το χθεσινό επεισόδιο (6/6) όμως εκτός από το μαγειρικό κομμάτι που ήταν και το ζουμί της υπόθεσης, έδωσε την ευκαιρία και για πολλά σενάρια ελέω μιας απουσίας που έκανε αν μη τι άλλο αίσθηση!

MasterChef 7/6: Οι «παλιοί» επέστρεψαν αλλά μια απουσία έκανε αίσθηση..

Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη 6 Ιουνίου, είδαμε όλους (σχεδόν) τους παίκτες του MasterChef να επιστρέφουν για να παρακολουθήσουν διά ζώσης τον τελευταίο ημιτελικό.

Κάποιοι μάλιστα, όπως ο Μάριος και ο Κώστας φόρεσαν και τις ποδιές τους προκειμένου να συνεισφέρουν στον αγώνα που έκαναν η Χριστίνα και ο Ηλίας.

Άλλοι όμως, έλαμψαν διά της απουσίας τους και φυσικά τα φώτα πέφτουν στον Γιάννη Κούρτογλου. Τον πλέον πολυσυζητημένο παίκτη του φετινού διαγωνισμού.

Έντονος χαρακτήρας αλλά και καλός μάγειρας (για να τα λέμε όλα). Αποχώρησε πρόσφατα ως 7ος όμως στον εξώστη χθες δεν δέχθηκε να βρεθεί.

Φυσικά ο λόγος που συνέβη αυτό δεν έχει γίνει γνωστός όμως έδωσε σίγουρα τροφή για πολλά σενάρια. Πολλοί ήταν αυτοί που είπαν πως ο Γιάννης δεν μπόρεσε να αντικρύσει στα μάτια τους υπόλοιπους παίκτες οι οποίοι βγήκαν και είδαν τα όσα είχε πει για εκείνους.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Γιάννης Κούρτογλου έκλεψε την παράσταση ακόμη και χωρίς να δώσει το παρών!

Δείτε μερικά από τα σχόλια για την απουσία του Γιάννη Κούρτογλου:

MasterChef 7/6: Οι «παλιοί» επέστρεψαν αλλά μια απουσία έκανε αίσθηση..

MasterChef 7/6: Οι «παλιοί» επέστρεψαν αλλά μια απουσία έκανε αίσθηση..

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «MasterChef 7/6: Οι «παλιοί» επέστρεψαν αλλά μια απουσία έκανε αίσθηση..», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα