MEDIA

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ο Ιάσονας βάζει τέλος στον Δημήτρη

Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια των Παγιδευμένων με τις παγίδες του Ιάσονα στον Δημήτρη.
Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ο Ιάσονας βάζει τέλος στον Δημήτρη

Ραγδαίες εξελίξεις θα έχουν Παγιδευμένοι μέσα στα επόμενα επεισόδια καθώς ο Δημήτρης βρίσκεται σε αδιέξοδο λόγω του Ιάσονα και όσων έχει αυτός κάνει.

Η σειρά του ΑΝΤ1, η οποία σαρώνει στην τηλεθέαση, φτάνει όλο και πιο κοντά στην ολοκλήρωσή της με τις ανατροπές να είναι πολλές ακόμη μέχρι το τέλος.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ο Ιάσονας βάζει το τέλος του Δημήτρη

Ο Αλέκος βρίσκεται στη φυλακή και η Άννα θα είναι αυτή που θα αναλάβει την υπεράσπισή του. Μια ομολογία όμως τον οδηγεί σε αδιέξοδο και σε αθώωση του Ιάσονα.

Ο Δημήτρης με τον Ανδρέα αναζητούν τη σπείρα των αρχαιοκάπηλων και φτάνουν αρκετά κοντά στα ίχνη τους. Το ταξίδι αστραπή του Δημήτρη και της Άννας θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην αποκάλυψη της αλήθειας αλλά και πιο κοντά στους εχθρούς τους.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης οδεύει καλώς ο κίνδυνος όμως βρίσκεται εντός των τειχών και παραμονεύει. Στο μεταξύ ο Ιάσονας μαζί με τον συνεργό του δεν έχουν πει ακόμη την τελευταία τους λέξη και προσπαθούν να βάλουν τέλος στα όνειρα και τη ζωή του Δημήτρη.

Την ίδια στιγμή μια παράξενη φωτιά στο σχολείο των κοριτσιών βάζει σε κίνδυνο τη Λίνα η οποία πέφτει θύμα απαγωγής. Από την άλλη ο Δημήτρης με τον Αντώνη προσπαθούν να βρουν τον πραγματικό συνεργό του Ιάσονα που έστειλε τον εισαγγελέα στη φυλακή. Η αποκάλυψη θα σοκάρει τον Δημήτρη ο οποίος στέκεται πολύ πιο κοντά στον κίνδυνο από ότι νόμιζε…

Διαβάστε επίσης:

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Τέλος ο Χατζής – Τον βάζουν φυλακή

Παγιδευμένοι: Ο Κώστας έτοιμος να πάρει εκδίκηση

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Πιάνει στα πράσα τον άντρα της να ερωτοτροπεί

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ο Ιάσονας βάζει τέλος στον Δημήτρη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα