ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελικός πρωταθλήματος Τύπου ποδοσφαίρου το Σάββατο (8/6) με συμμετοχή του Sportime!

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Sportime παίζει στον τελικό του πρωταθλήματος Τύπου κόντρα στο Kingbet το Σάββατο 8/6 (18:15)!
Τελικός πρωταθλήματος Τύπου ποδοσφαίρου το Σάββατο (8/6) με συμμετοχή του Sportime!

Τελικός πρωταθλήματος Τύπου ποδοσφαίρου λοιπόν. Έφτασε η ώρα! Το Σάββατο 8 Ιουνίου (18:15) στο Δημοτικό Στάδιο της Βάρης (Αθλητικό Κέντρο «Κωνσταντίνος Μπαγλατζής» θα γίνει η ποδοσφαιρική αναμέτρηση ανάμεσα στο Sportime και το Kingbet στο πρωτάθλημα των εργαζομένων των ΜΜΕ.

Μια άρτια διοργάνωση από τον Σύλλογο Αθλουμένων Εργαζομένων στα ΜΜΕ (Π.Σ.Α.Ε. ΜΜΕ) φτάνει στο τέλος το Σάββατο (8/6). Η παρέα του Sportime έχει τη χαρά και την τιμή να είναι η μία από τις δύο ομάδες που θα βρεθούν στον τελικό του πρωταθλήματος Τύπου. Σε μια διοργάνωση που όλες οι συμμετέχουσες ομάδες έχουν κερδίσει. Άλλωστε, το μήνυμα ενότητας ανάμεσα στους εργαζομένους στον Τύπο, είναι πολύ σημαντικότερο από το τελικό αποτέλεσμα.

Απέναντί μας το Kingbet! Θα μπορούσαμε να το πούμε και αδερφικό σωματείο σε όλα τα επίπεδα!

Όπως ανακοίνωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αθλουμένων Εργαζομένων στα ΜΜΕ (Π.Σ.Α.Ε. ΜΜΕ), ο φετινός τελικός του Πρωταθλήματος Τύπου ποδοσφαίρου είναι αφιερωμένος στη μνήμη του δημοσιογράφου Στράτου Σεφτελή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 28 Απριλίου 2024.

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Σάββα Αηδινίδη που «έφυγε» πρόσφατα από κοντά μας.

Τελικός πρωταθλήματος Τύπου ποδοσφαίρου – Η πρόσκληση

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Sportime παίζει στον τελικό του πρωταθλήματος Τύπου κόντρα στο Kingbet το Σάββατο 8/6 (18:15)!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τελικός πρωταθλήματος Τύπου ποδοσφαίρου το Σάββατο (8/6) με συμμετοχή του Sportime!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.