ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ολυμπιακός είναι τώρα το φαβορί και δεν μπορεί να το χάσει!

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ως αουτσάιντερ και τελικά δύο παιχνίδια μετά έχει γίνει το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος
Ο Ολυμπιακός είναι τώρα το φαβορί και δεν μπορεί να το χάσει!

Ο Ολυμπιακός έμπαινε σε μια σειρά τελικών με το χειρότερο μομέντουμ. Ο Παναθηναϊκός είχε κατακτήσει τη Euroleague. Τη διοργάνωση που ο Μπαρτζώκας και η ομάδα του πήγαινε 3 σερί χρονιές δεν κέρδιζε. Ο Παναθηναϊκός πήγε μετά από 12 χρόνια και το πήρε.

Η ομάδα του Αταμάν ήταν το φαβορί. Δύο αγώνες μετά όλα έχουν αλλάξει. Ο Μπαρτζώκας κρατά χαμηλούς τόνους αλλά το ξέρει. Αν το χάσει πλέον θα είναι αθλητικό μέγα λάθος που θα μείνει στην ιστορία. Με λίγα λόγια, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να το χάσει. Θα μείνει στην ιστορία αν γίνει αυτό. Όπως το 2002 που η ΑΕΚ είχε κάνει το 0-2, 3-2.

Στο 2-0, ο Ολυμπιακός εντυπωσίασε στο τρίτο 10λεπτο. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός είχε διαφορετική εικόνα από το Game 1. Γύριζε καλύτερα την μπάλα, προηγήθηκε με +8. Αλλά το 38-39 του ημιχρόνου ήταν μια χαρά για τον Ολυμπιακό. Πρέπει να πέρασε μόνο μια φορά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο.

Στην τρίτη περίοδο, ο Κάνααν που ήταν άφαντος, γύρισε το μομέντουμ. Τελείωσε με 16 πόντους, πέντε παίκτες του Ολυμπιακού είχαν διψήφιο σκορ (Γκος με 19, φοβερός Μιλουτίνοφ με 17 και 9 ριμπάουντ, Παπανικολάου, Πίτερς). ΜακΚίσικ και Πετρούσεφ δεν ήταν καλοί αλλά έφταναν οι άλλοι.

Ο Παναθηναϊκός είχε και πάλι άστοχο Ναν (μόλις 1/8 τρίποντα), ο Σλούκας πάλι πάλεψε πολύ. Ο Λεσόρ κορυφαίος αλλά και μόνος. Ο Παπαπέτρου που ήταν εντυπωσιακός στην Ευρώπη, στην Ελλάδα ακόμα δεν έχει βρει πατήματα.

 

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ολυμπιακός είναι τώρα το φαβορί και δεν μπορεί να το χάσει!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Απόστολος Γεωργιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.