ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μόνο έτσι φεύγει ο Φορτούνης – Τι γίνεται με Μεϊτέ και Χατζηγιοβάννη;

Δυναμικά επιστρέφουν τα Παρασκήνια του Sportime, όπου έχουν την τιμητική τους οι Κώστας Φορτούνης, Οσελίχου Μεϊτέ και Τάσος Χατζηγιοβάννης!
Μόνο έτσι φεύγει ο Φορτούνης – Τι γίνεται με Μεϊτέ και Χατζηγιοβάννη;

Πολλές αποκαλύψεις έχουν και αυτό το Σάββατο τα Παρασκήνια του Sportime, όπου πρωταγωνιστές είναι οι Κώστας Φορτούνης, Σουαλίχο Μεϊτέ και Τάσος Χατζηγιοβάννης!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Σίγουρα Ολυμπιακός και Κώστας Φορτούνης έχουν μία σχέση που έχει περάσει πάρα πολλά.

Έχει περάσει αρκετό χρόνο στον πάγκο, στις εξέδρες και φυσικά μέσα το γήπεδο, όντας ο απόλυτος ηγέτης της ομάδας του Πειραιά.

Με αποκορύφωμα φυσικά, ότι έγινε ο πρώτος αρχηγός ελληνικής ομάδας που σηκώνει ευρωπαϊκή κούπα και συγκεκριμένα το Conference League. Πλέον όλα τα βλέμματα έχουν πέσει πάνω στην ανανέωση του συμβολαίου και το αν θα παραμείνει στην ομάδα της καρδιάς του.

Το σίγουρο είναι ότι τον τελευταίο λόγο έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης και κανένας άλλος, Ωστόσο ο Φορτούνης ξέρει τι θέλει και μόνο με ένα τρόπο μπορεί να φύγει. Ποιος είναι αυτός και τι πρέπει να γίνει;

Πάμε τώρα στον ΠΑΟΚ εκεί που πέτυχε ένα πολύ καλό deal κρατώντας στην Ελλάδα και τη Super League 1 τον Σουαλίχο Μεϊτέ. Ο Γάλλος χαφ ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά», σε αυτή την πρωταθληματική χρονιά, ωστόσο δε θα έδινε με τίποτα τη ρήτρα που είχε συμφωνηθεί.

Έτσι ήρθε η νέα συζήτηση με την Μπενφίκα και οι δύο ομάδες τα βρήκαν, αφού ήταν εκτός πλάνων για τους «Αετούς».

Ωστόσο εκτός από τον ΠΑΟΚ και άλλες ομάδες έβαλαν στα μπλοκάκια τους τον 30χρονο παίκτη, από την ελληνική αγορά. Ποιες όμως είναι αυτές και τι έγινε με την περίπτωσή του;

Τέλος ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού η  Αναγκαρακουτσού έπεσε και δεν έχει θέση πλέον εκεί.

Στα 27 του σίγουρα θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο.

Ήδη όμως ελληνικές ομάδες έχουν αρχίσει να σκανάρουν τις προθέσεις του και για το αν θέλει να επιστρέψει στη Super League 1.

Μάλιστα ενδιαφέρον δείχνει και ένας από τους… μεγάλους για τις προθέσεις του. Ποιος όμως είναι αυτός;

Για όλες τις αποκαλύψεις πρέπει να τσεκάρετε τα Παρασκήνια του Sportime και κάθε απορία σας θα λυθεί.

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 2 και 3 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μόνο έτσι φεύγει ο Φορτούνης – Τι γίνεται με Μεϊτέ και Χατζηγιοβάννη;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.