ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λαμία: Aυτόν θέλει να φέρει (ξανά) στην ομάδα ο Πανουργιάς!

Στο πλαίσιο της «σφιχτής» οικονομικής πολιτικής, η Λαμία εξετάζει την περίπτωση του Κώστα Μπουλούλη.
Λαμία: Aυτόν θέλει να φέρει (ξανά) στην ομάδα ο Πανουργιάς!

Το ενδεχόμενο να γυρίσει ξανά στη Λαμία ο Κώστας Μπουλούλης εξετάζει ο ιδιοκτήτης της, Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Δεν κουνιέται φύλλο στη Λαμία. Μετά την καλύτερη της χρονιά στην Super League, η ομάδα της Φθιώτιδας έχει σηκώσει χειρόφρενο. Χωρίς προπονητή μετά την αποχώρηση του Λεωνίδα Βόκολου στον οποίο δεν έγινε καν πρόταση ανανέωσης και με αρκετούς ποδοσφαιριστές είτε να έχουν αποχωρήσει, είτε να είναι στην εξόδο, η Λαμία φαίνεται πως θα πάει χαμηλά την επόμενη σεζόν με το ψαλίδι στο μπάτζετ σύμφωνα με τα όσα λέει δεξιά και αριστερά η διοίκηση, να είναι μεγάλο.

Τα συμβόλαια που θα δώσουν φέτος θα είναι πολύ χαμηλά, οπότε ο Ιούνιος δεν ενδείκνυται για μεταγραφές αφού τέτοια εποχή και στο ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου, οι τιμές είναι ακόμα ψηλά.

Στο πλαίσιο της μείωσης του μπάτζετ, ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου εξετάζει περιπτώσεις που είναι μέσα στα οικονομικά δεδομένα που έχει θέσει. Μια εξ αυτών ο Κώστας Μπουλούλης. Ο Λαμιώτης μέσος ο οποίος έχει περάσει στο παρελθόν από την Λαμία, δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με την Καλλιθέα και κυκλοφορεί ελεύθερος.

Ο 30χρονος μέσος και… συγχωριανός του Παπαϊωάννου έχει δεχθεί μια κρούση από την Λαμία και το οικονομικό δεν θα αποτελέσει πρόβλημα στην κουβέντα, εφόσον και ο νέος προπονητής κάνει θετική εισήγηση για τον πρώην παίκτης της ομάδας του «Ελ Πάσο».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λαμία: Aυτόν θέλει να φέρει (ξανά) στην ομάδα ο Πανουργιάς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!