ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Σοβαρό θέμα με ενδεκαδάτο παίκτη του

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του μία υπόθεση αρκετά σύνθετη.
Παναθηναϊκός: Σοβαρό θέμα με ενδεκαδάτο παίκτη του

Όλα τα είχε ο Παναθηναϊκός, αυτό του έλειπε! Την ώρα που η καθυστέρηση στο θέμα του προπονητή είναι πολύ μεγάλη, έσκασε και η υπόθεση του Άνταμ Τσέριν.

Για την ακρίβεια «θέμα» είχε προκύψει εδώ και μήνες με τον Σλοβένο. Απλώς το ενδιαφέρον της Ντιναμό Ζάγκρεμπ κάνει τα πάντα ακόμη πιο δύσκολα. Είναι υπαρκτό και αρκετό για να περιπλέξει τα πράγματα.

Και όλα αυτά τη στιγμή που ακόμη δεν έχει ξεκινήσει το Euro 2024. Σκεφτείτε τι θα γίνει αν τα πάει καλά στα γήπεδα της Γερμανίας ο 26χρονος, ο οποίος θα είναι δεδομένα βασικός.

Με το συμβόλαιό του να είναι μικρό και την πρόταση ανανέωσης να έχει πέσει στο κενό, ο Παναθηναϊκός θα έχει μεγάλα ζόρια μπροστά του. Αλλιώς τα υπολόγιζε με τον Τσέριν και πλέον ή θα ανεβεί πολύ για να τον ανανεώσει ή πρέπει να τον πουλήσει αλλά με άλλα δεδομένα από αυτά που υπολόγιζε.

Τέλος, πέφτει και κάτι ακόμη στο τραπέζι με την υπόθεση Τσέριν και αυτό είναι οι χειρισμοί του Αμίρ Ρούζνιτς. Με τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς να είναι φευγάτος και τον Παναθηναϊκό να ψάχνει διέξοδο για τον Άντραζ Σπόραρ, οι σχέσεις ανάμεσα στον γνωστό μάνατζερ και τους «πράσινους» έχουν τσακίσει. Το μπαμ δεν θέλει και πολύ για να γίνει.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Σοβαρό θέμα με ενδεκαδάτο παίκτη του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.