ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

e-Sportime (9/6) – Ευρωεκλογές : Έλληνα, ψήφισε ακόμα και με σαγιονάρα!

Η αποχή δεν είναι λύση ούτε στις Ευρωεκλογές, ούτε σε καμία εκλογική διαδικασία. Πρέπει να ψηφίσουμε- Κατεβάστε την ηλεκτρονική εφημερίδα!
e-Sportime (9/6) – Ευρωεκλογές : Έλληνα, ψήφισε ακόμα και με σαγιονάρα!

e-Sportime (9/6) με Ευρωεκλογές: Να πάμε να κάνουμε το μπάνιο μας την Κυριακή (9/6), αλλά πριν την παραλία ή μετά, ας πάμε να ψηφίσουμε κιόλας. Ακόμα και με σαγιονάρα δεν θα φάμε πόρτα στο εκλογικό κέντρο!

Το μήνυμα των Ευρωεκλογών πρέπει να είναι ένα: Επαγρύπνηση και όχι αδιαφορία. Ως Έλληνες πολίτες οφείλουμε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα.

Δεν νοείται, δεν γίνεται, δεν πρέπει να δέχεται ο καθένας από εμάς να αποφασίζει ο διπλανός για όλους. Δεν πρέπει η μειοψηφία να αποτελεί εκλογική δύναμη των λίγων.

Φαντάζεστε να λέγαμε όλοι οι Έλληνες «έλα μωρέ, μία ψήφος θα κάνει τη διαφορά;». Σε αυτό το σενάριο θα έβγαινε πρώτο το κόμμα που θα είχε τον μεγαλύτερη κομματικό στρατό.

Η αποχή δεν είναι άποψη ή ιδεολογία. Είναι ολέθριο λάθος. Κι από τη στιγμή που λόγω παραλίας θα σηκωθείς από τον καναπέ καλέ μου ψηφοφόρε, κάνε τον κόπο και «πάνε» ψήφισε. Και με τη σαγιονάρα και με μαγιό να πας, πόρτα δεν θα φας…

e-Sportime (9/6) – Ευρωεκλογές και όχι μόνο!

Πέρα από το θέμα των Ευρωεκλογών μη χάσετε τα παρασκήνια. Καυτά σαν τον καιρό τελευταία;

Τι θα κάνει τελικά ο Ιωαννίδης;
Που το πάει ο Καμαρά με ΠΑΟΚ;
Το πλάνο που έχει ο Ολυμπιακός για τους παίκτες της ομάδας Β
Το 50-50 του Μανδά στη Λάτσιο

Και όπως κάθε μέρα οι στοιχηματικές προβλέψεις από τον Χοσέ.

Κατεβάστε την e-Sportime (09/06/2024) μέσω Mailchimp

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή στην υπηρεσία μπορείτε πολύ απλά προσθέτοντας το e-mail σας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «e-Sportime (9/6) – Ευρωεκλογές : Έλληνα, ψήφισε ακόμα και με σαγιονάρα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.