ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Απίθανο περιστατικό στη Λεωφόρο Κηφισίας: Οδηγός έβγαλε όπλο εν κινήσει επειδή του έκανε παρατήρηση για το πώς οδηγούσε

Οδηγός τσαντίστηκε επειδή άλλος οδηγός του έκανε παρατήρηση για κακή οδική συμπεριφορά και τράβηξε... όπλο.
Απίθανο περιστατικό στη Λεωφόρο Κηφισίας: Οδηγός έβγαλε όπλο εν κινήσει επειδή του έκανε παρατήρηση για το πώς οδηγούσε

Τρελό περιστατικό πριν από λίγη ώρα στη Λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος του Αμαρουσίου, όταν οδηγός έβγαλε όπλο ενώ οδηγούσε για να απειλήσει οδηγό άλλου οχήματος, επειδή του έκανε παρατήρηση για επικίνδυνη οδήγηση.

Ένα περιστατικό που νομίζαμε πως θα βλέπαμε μόνα στα έργα συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στη Λεωφόρο Κηφισιάς, όταν οδηγός τσαντίστηκε επειδή άλλος οδηγός του έκανε παρατήρηση για κακή οδική συμπεριφορά και τράβηξε… όπλο, με το οποίο απείλησε τον άλλο οδηγό.

Διαβάστε επίσης:

Τώρα: Φωτια σε ξερά χόρτα στη Βάρη

Παλαιό Φάληρο: Σύγκρουση Ανηλίκων στην Περιοχή της Παναγίτσας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίθανο περιστατικό στη Λεωφόρο Κηφισίας: Οδηγός έβγαλε όπλο εν κινήσει επειδή του έκανε παρατήρηση για το πώς οδηγούσε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.