ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Και άλλος Έλληνας έκπληξη αποχωρεί; Τον τελειώνει ο Μεντιλιμπαρ

Είναι με το 1 1/2 πόδι εκτός Ολυμπιακού αν και φαινόταν το αντίθετο.
Ολυμπιακός: Και άλλος Έλληνας έκπληξη αποχωρεί; Τον τελειώνει ο Μεντιλιμπαρ

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε μία περίοδο που φτιάχνει ξανά το ρόστερ του, καθώς πολλοί είναι οι δανεικοί και οι παίκτες του τελειώνουν τα συμβόλαιά τους στο τέλος του μήνα.

Μεταξύ των δανεικών που αγωνίζονται στον Ολυμπιακό είναι και ο Έλληνας, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Δανεικός από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος έχει οψιόν αγοράς στα 4 εκατ. ευρώ, με τον Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ όμως να μην… τρελαίνεται με τα χαρακτηριστικά του παίκτη.

Ο Αλεξανδρόπουλος είναι μαχητής, τρέχει συνεχώς, μαρκάρει και θεωρούνταν βέβαιο πως ο Ολυμπιακός θα τον αγοράσει, καθώς και η οψιόν δεν είναι στα ύψη, όμως ο Μεντιλίμπαρ δεν τον… βλέπει.

Μπορεί να έφταιξε η μεγάλη διάρκεια του τραυματισμού του, μπορεί να έχει άλλο πλάνο στο μυαλό του ο Μεντιλίμπαρ, όμως σε κάθε περίπτωση, στην παρούσα φάση, ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος είναι με το 1 1/2 πόδι εκτός Ολυμπιακού. Επιστροφή στην Σπόρντιγκ και… βλέπουμε.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Ο Μασούρας πήρε την απόφασή του για το μέλλον του

Ολυμπιακός: Τον υπολογίζει κανονικά ο Μεντιλιμπαρ όμως ο παικτης ΔΕΝ θέλει Ολυμπιακό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Και άλλος Έλληνας έκπληξη αποχωρεί; Τον τελειώνει ο Μεντιλιμπαρ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.