ENGINE POWER

Formula 1 Canadian GP: Ο Max Verstappen κερδίζει στον Καναδά!

Formula 1 Canadian GP: Παρά τον εξαιρετικό ρυθμό της Mercedes και της Mclaren o Max Verstappen κερδίζει ένα σκληρό Grand Prix στον Καναδά!
Formula 1 Canadian GP: Ο Max Verstappen κερδίζει στον Καναδά!

Formula 1 Canadian GP: Ο Max Verstappen διατηρεί ψυχραιμία και κερδίζει τον αγώνα στο Μόντρεαλ, όπου υπήρξε ένας συναρπαστικός αγώνας μεταξύ McLaren και Mercedes πίσω του

 Ήταν σκληρή δουλειά σε ένα χαοτικό Grand Prix με μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες, αλλά τελικά ο Max Verstappen κέρδισε ξανά στο Μόντρεαλ. Ο οδηγός της Red Bull εξασφάλισε τη νίκη στο Circuit Gilles Villeneuve μπροστά από τους Lando Norris (McLaren) και George Russell (Mercedes).

Ο Ράσελ κατέκτησε την τρίτη θέση στον 68ο γύρο των 70, όταν πέρασε τον Χάμιλτον με DRS πριν από την εστία. “Αγωνιζόμαστε. Αλλά φρόντισε να πάει ομαλά”, του είχε ρωτήσει προηγουμένως ο μηχανικός του αγώνα. Ο Χάμιλτον δεν ήταν πλέον σε θέση να κοντράρει στους δύο τελευταίους γύρους.

Formula-1-Canadian-GP-Max-Verstappen-2024-f1

Formula 1 Canadian GP: Η πέμπτη θέση πήγε στον Oscar Piastri (McLaren), ο οποίος ήταν στην πορεία για το βάθρο κατά καιρούς στην τελική φάση του αγώνα, αλλά δεν μπορούσε να συμβαδίσει με τον ρυθμό της Mercedes .

Ο Fernando Alonso και ο Lance Stroll (και οι δύο Aston Martin) προσγειώθηκαν στην 6η και 7η θέση στον εντός έδρας αγώνα του ιδιοκτήτη της ομάδας Lawrence Stroll. Ο Daniel Ricciardo (Racing Bulls) ήρθε όγδοος, παρά την ποινή των πέντε δευτερολέπτων, μπροστά από τον Pierre Gasly και τον Esteban Ocon (και οι δύο Αλπικοί).

Ο Nico Hülkenberg (Haas) μόλις και μετά βίας έχασε έναν βαθμό πρωταθλήματος μετά από έναν πολυσύχναστο αγώνα για αυτόν. Ήταν τυχερός στον τερματισμό όταν ο Yuki Tsunoda (Racing Bulls) πέταξε μπροστά του και κατάφερε μόνο να αποφύγει τους Ιάπωνες.

Συνολικά, 15 από τα 20 αυτοκίνητα που ξεκίνησαν είδαν την καρό σημαία.

Δες πρώτος όλη την επικαιρότητα της μηχανοκίνησης στο Engine Power

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Formula 1 Canadian GP: Ο Max Verstappen κερδίζει στον Καναδά!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!