ΜΠΑΣΚΕΤ

Όσο ο Μάικ Τζέιμς δεν ανανεώνει στη Μονακό θα έχει πιθανότητες ο Ολυμπιακός

Ο Μάικ Τζέιμς έχει να πάρει μια δύσκολη απόφαση. Τα χρήματα της Μονακό, ή μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό για να πάρει την Ευρωλίγκα
Όσο ο Μάικ Τζέιμς δεν ανανεώνει στη Μονακό θα έχει πιθανότητες ο Ολυμπιακός

Ο Μάικ Τζέιμς δεν έχει ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Μονακό. Όσο αυτό δεν συμβαίνει και επίσημα, θα βγαίνουν σενάρια, ιστορίες και δημοσιεύματα. Βέβαια, όσο είναι «ελεύθερος», τόσο ο Ολυμπιακός θα έχει τις πιθανότητες του να τον αποκτήσει!

Στην Ισπανία έκαναν λόγο πως ο Μάικ Τζέιμς είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός guard αυτή τη στιγμή είναι εν μέσω τελικών στη Γαλλία. Μάλιστα, η Μονακό πήρε το break πίσω που της έκανε η Παρί, κερδίζοντας με 59-88 και πλέον είναι μπροστά στο σκορ με 2-1 νίκες.

Όταν τελειώσουν οι αγώνες αυτές, θα ασχοληθεί σοβαρά με το μέλλον του Μάικ Τζέιμς. Απλό είναι, αν θέλει χρήματα εξασφαλισμένα για μια τριετία, η Μονακό είναι η ομάδα που πρέπει να συμφωνήσει. Εκτός και έρθουν από κάπου αλλού. Η Μπαρτσελόνα θα ήταν μία λύση, για παράδειγμα. Το αφήνουμε να υπάρχει. Διότι, ο επόμενος προπονητής εκεί δεν ξέρουμε ποιος θα είναι. Με Λάκοβιτς ή Πεναρόγια όμως, ο Τζέιμς δύσκολο να πάει.

Ο Ολυμπιακός είναι η άλλη επιλογή. Μια ομάδα συνεπής στα ραντεβού της με τα Final 4, που της λείπει ένας Τζέιμς για να πάρει τη Euroleague. Αλλά, δεν θα παραβεί τις αρχές της, ούτε σε οικονομικό ζήτημα, για κανέναν. Δύσκολο να προσφέρει η ομάδα του Πειραια τριετές κλειστό στον 34χρονο πρώτο σκόρερ της Ευρωλίγκας. Ούτε θα δώσει συμβόλαιο Σλούκα, ήτοι 10 μύρια για τρία χρόνια.

Ασφαλώς και είναι διατεθειμένη να κάνει οικονομική υπέρβαση, αλλά μέχρι ένα σημείο. Και από εκεί και έπειτα είναι θέμα Τζέιμς. Χρήματα ή ρεαλιστικές πιθανότητες να πάρει επιτέλους το πολύτιμο ευρωπαϊκό τρόπαιο;

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Όσο ο Μάικ Τζέιμς δεν ανανεώνει στη Μονακό θα έχει πιθανότητες ο Ολυμπιακός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Απόστολος Γεωργιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.