MEDIA

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Πέτρος το σκάει από το δικαστήριο για να μην πάει φυλακή

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Το Ναυάγιο»
Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Πέτρος το σκάει από το δικαστήριο για να μην πάει φυλακή

Χαμό ετοιμάζεται να κάνει το MEGA στα επόμενα επεισόδια της άκρως πετυχημένης σειράς «Το Ναυάγιο».

Συγκεκριμένα αναμένεται να δούμε, ότι φτάνει η ώρα που ο Πέτρος πρέπει επιτέλους να καταθέσει και να πάει στο δικαστήριο.

Εκεί ήδη βρίσκεται η Σοφούλα και ο Πέτρος προκειμένου να τη γλιτώσει το σκάει, για να μην πάει στη φυλακή, αλλά θα τα καταφέρει;

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Το παίρνει απόφαση η Ειρήνη!

Την ίδια στιγμή, η Ειρήνη αφού μαθαίνουν τα νέα για το Πέτρο, ξέρει ότι είναι η μόνη που μπορεί να υπερασπιστεί τον Μιχάλη και παίρνει την απόφαση να το κάνει, με οποιοδήποτε κόστος.

Μάλιστα δε τη νοιάζει ακόμα και η άποψη του Ιπποκράτη και θα τον παρακάμψει ό,τι και να της πει στο τέλος, για την επιλογή της.

Από κει και πέρα, ο Παντελίδης με τον Βασιλείου έρχονται σε δύσκολη θέση, καθώς βγαίνουν στο φως νέα στοιχεία που τους καίνε.

Η Αλίκη μεταφέρει στον Καλλέργη μια ενδιαφέρουσα συζήτηση που άκουσε, ενώ ο Γιώργης κάνει μια ακόμα προσπάθεια να της αλλάξει γνώμη για τον γάμο της με τον Παντελίδη.

Η Μαρία μαθαίνει ότι ο Δημήτρης συνήλθε και περιμένει τα χειρότερα. Ο Ιπποκράτης ξεσπάει την οργή του στην Ειρήνη κι ο Πέτρος της ζητάει να φύγει από το σπίτι με ή χωρίς τον Ορφέα.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Το ναυάγιο και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

ΣΚΑΙ: Ο Μποτρίνι «παίρνει» την prime time του καλοκαιριού

Survivor 10/6 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 1η ασυλία;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Πέτρος το σκάει από το δικαστήριο για να μην πάει φυλακή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα