ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Το plan b με Αλόνσο έδειξε οτι δεν υπήρχε plan b!

Όταν το πρώτο όνομα στη λίστα ήταν ο Μαουρίτσιο Σάρι, ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν μπορεί να είναι ο αμέσως επόμενος.
Παναθηναϊκός: Το plan b με Αλόνσο έδειξε οτι δεν υπήρχε plan b!

Η επιλογή του Ντιέγκο Αλόνσο έδειξε οτι ο Παναθηναϊκός δεν είχε επί της ουσίας σοβαρό plan b αν δεν τα έβρισκε με τον Μαουρίτσιο Σάρι. Που το πράγμα φαινόταν από νωρίς οτι δεν θα τα έβρισκε και το… κούρασε πολύ ο Αλαφούζος.

Καλοντυμένος είναι σίγουρα. Προπονητικά υπάρχουν ενστάσεις. Στους μεγάλους πάγκους που κάθισε ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν τα πήγε και πολύ καλά. Ούτε σε εκείνο της Ουρουγουάης στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, ούτε στης Σεβίλλης που στο δίμηνο απολύθηκε.

Ο Παναθηναϊκός θα έκλεινε προπονητή μέχρι το βράδυ της Κυριακής και τον έκλεισε. Ο Ουρουγουανός τεχνικός είναι ήδη στην Ελλάδα και θα ανακοινωθεί, αφού ο Μαουρίτσιο Σάρι που ήταν και ο διακαής πόθος, η υπέρβαση που προσπάθησε να κάνει ο Γιάννης Αλαφούζος, προσφέροντας τα πάντα στον Ιταλό, δεν απάντησε ποτέ στην μυθική για τα ελληνικά δεδομένα προταση, που του έκανε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ενεργοποίησε λοιπόν το plan b με τον «κλεισμένο» εδώ και μέρες, Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος περίμενε στο… ακουστικό του. Επιλογή του Γιάννη Παπαδημητρίου ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού που στην όλη ιστορία με το θέμα του κόουτς, έδειξε οτι επί της ουσίας δεν είχε plan b αν δεν προχωρούσε του Μαουρίτσιο Σάρι.

Ο Αλόνσο μπορεί να «βγει» στο «τριφύλλι». Δεν προδικάζουμε τίποτα. Αλλά από τον Σάρι στον Αλόνσο δεν πας. Οταν πρώτο όνομα στη λίστα είναι ο πρώην κόουτς της Λάτσιο, δεν γίνεται ο αμέσως επόμενος να είναι ο Ουρουγουανός. Σε καμία περίπτωση.

Κάποια στιγμή στον Παναθηναϊκό, και επειδή ο Αλόνσο δεν είδε φως και μπήκε από μόνος του στο Κορωπί, αλλά κάποιοι έκριναν οτι είναι ικανός, πρέπει να πληρώνουν το κόστος και οι άνθρωποι που επιλέγουν. Ειδικά όταν μαζεύονται μπόλικες αστοχίες. Καλός ο «τζόγος» άλλα όταν μένεις… ταπί επιβάλλεται να αποχωρήσεις από το τραπέζι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Το plan b με Αλόνσο έδειξε οτι δεν υπήρχε plan b!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!