ΚΑΙΡΟΣ

Την έριξε την «βόμβα» του για τον καιρό ο Τάσος Αρνιακός: «Ο καύσωνας ήρθε και θα μείνει!»

Η πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό αναφέρει οτι διανύουμε εβδομάδα με πολύ υψηλές θερμοκρασίες.
Την έριξε την «βόμβα» του για τον καιρό ο Τάσος Αρνιακός: «Ο καύσωνας ήρθε και θα μείνει!»

Καιρός: Εβδομάδα… κόλασης είναι αυτή που διανύουμε όπως αναφέρει ο Τάσος Αρνιακός. «Ο καύσωνας ήρθε και θα μείνει!» αναφέρει χαρακτηριστικά ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1.

Αναλυτικότερα τώρα για την Τρίτη (11/6) η πρόγνωση του καιρού αναφέρει: «Ηλιοφάνεια και πολύ υψηλές θερμοκρασίες σε ολόκληρη τη χώρα. Κατά τόπους συνθήκες καύσωνα. Άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 12 έως 35 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από 15 έως 37-39, στην Ήπειρο από 15 έως 37, στη Θεσσαλία από 16 έως 39-41 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα από 18 έως 39-42 βαθμούς, στα Επτάνησα από 18 έως 34, στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 15 έως 35-37 βαθμούς, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 40 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν σε ολόκληρη τη χώρα από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ. Εξαίρεση αποτελούν τα βόρεια τμήματα του Αιγαίου και τα βόρεια τμήματα του Ιονίου όπου θα επικρατήσουν άνεμοι νοτίων διευθύνσεων με ίδιες εντάσεις.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια και πολλή ζέστη. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 39-40 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια και ζέστη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 36 βαθμούς.

Καύσωνας: Η πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Την έριξε την «βόμβα» του για τον καιρό ο Τάσος Αρνιακός: «Ο καύσωνας ήρθε και θα μείνει!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.