ENGINE POWER

Το Motors & Shows επιστρέφει στο Παγκρήτιο στάδιο !!

Μετά από 8 χρόνια απουσίας το Motors & Shows επιστρέφει στο Παγκρήτιο στάδιο της Κρήτης 15 και 16 Ιουνίου!!
Το Motors & Shows επιστρέφει στο Παγκρήτιο στάδιο !!

Motors & Shows: Μετα από 8 χρόνια απουσίας , η μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας της Κρήτης επιστρέφει δυνατότερη από ποτέ στο Παγκρήτιο στάδιο στις 15 και 16 Ιουνίου για ένα αξέχαστο διήμερο γεμάτο εκπλήξεις !!
Στο 8ο Motors & Shows θα δείτε περίπτερα από τις γνωστότερες αντιπροσωπίες αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών με έμφαση στα σπορ οχήματα τους , βελτιωμένα αμάξια και μοτοσυκλέτες από ολόκληρη την Κρήτη και όχι μόνο , αγωνιστικά αμάξια και μοτοσυκλέτες από όλα τα είδη μηχανοκίνητου αθλητισμού και φυσικά αξεσουάρ και βελτιωτικά για όλα τα οχήματα και είδη μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Επίσης δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα αγαπημένα Drift Shows με μερικούς από τους καλύτερους drifters της χώρας μας , ενώ για πρώτη φορά θα γίνει dragster show 18m με αμάξια και μοτοσυκλέτες του νησιού αλλα και από μερικούς από τους πρωταγωνιστές του πανελληνίου πρωταθλήματος Dragster με πολύ δυνατά οχήματα.

Motors & Shows: Άλλο ένα show που θα γίνει για πρώτη φορά θα είναι το Rally Shows με μερικούς από τους πρωταγωνιστές του πανελληνίου πρωταθλήματος Rally.
Να σημειωθεί ότι θα έχουμε και Drift – Rally Taxi !!! πριν από κάθε show θα γίνεται κλήρωση και λίγοι υπερτυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να συνοδηγήσουν και να νοιώσουν την αδρεναλίνη που σου προσφέρει ένα αγωνιστικό αμάξι Drift και Rally !!
Μαζί με όλα αυτά θα έχουμε και Stund shows με αμάξια και μοτοσυκλέτες καθώς και διαγωνισμό μουσικής αυτοκινήτων με συμμετοχές από ολόκληρη την Ελλάδα για πολλά Db !!
Aκομα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε και test drives σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.
Ένα διήμερο που δύσκολα θα ξεχαστεί . . . . . πλησιάζει !!
Μην το χάσεις

Δες πρώτος όλη την επικαιρότητα της μηχανοκίνησης στο Engine Power

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το Motors & Shows επιστρέφει στο Παγκρήτιο στάδιο !!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!