ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Αυτές τις μεταγραφές θέλει ο Αλόνσο

Ο Παναθηναϊκός πατάει γκάζι μεταγραφικά μετά την πρόσληψη του Ντιέγκο Αλόνσο.
Παναθηναϊκός: Αυτές τις μεταγραφές θέλει ο Αλόνσο

Το θέμα του προπονητή έκλεισε, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Ντιέγκο Αλόνσο και πατάει γκάζι στο κομμάτι των μεταγραφών.

Εκτός απροόπτου η πρώτη θα είναι η αγορά του Ντραγκόφσκι. Στους «πράσινους» όλοι θέλουν να τελειώσει το θέμα του τερματοφύλακα. Ο Αλόνσο έχει ανάψει το πράσινο φως, οι επαφές με τη Σπέτσια είναι σε εξέλιξη και εκτός απροόπτου οι δύο πλευρές θα έρθουν σύντομα σε συμφωνία.

Από εκεί και πέρα, το βάρος πέφτει σε εξτρέμ και αριστερό μπακ. Για τη δεύτερη θέση έχουμε ενημερώσει καιρό πριν όχι μόνο πως ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι ο βασικός στόχος, αλλά και ότι ο Παναθηναϊκός έχει κάνει την καλύτερη οικονομικά πρόταση έως τώρα. Λογικό να θέλει ο 28χρονος να εξαντλήσει τα περιθώριά του να βρει κάτι καλό εκτός συνόρων. Θα τον περιμένουν οι «πράσινοι» για όσο μπορούν, αλλά η απόφαση του Αλόνσο είναι να μην τραβήξει πολύ η απόκτηση αριστερού μπακ. Ειδικά από τη στιγμή που ο Μλαντένοβιτς έχει υποχρεώσεις στο Euro 2024.

Όσο για την υπόθεση του εξτρέμ, δύο θα πάρει το «τριφύλλι». Έναν αντί του Παλάσιος και έναν αντί του Μπερνάρ. Επομένως, ψάχνει winger με διαφορετικά χαρακτηριστικά και άλλο μπάτζετ. Γιατί για τον αντι-Μπερνάρ θα κάνει την υπέρβαση. Και όλοι γνωρίζουν πως τα μπαμ αργούν και το καλοκαίρι είναι μεγάλο.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Αυτές τις μεταγραφές θέλει ο Αλόνσο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.