MEDIA

Για σένα μωρό μου – Συνεχίζει το ερωτικό παιχνίδι στο Survivor

Η ξεχωριστή αφιέρωση της Nefise στον Φάνη Μπολέτση.
Για σένα μωρό μου – Συνεχίζει το ερωτικό παιχνίδι στο Survivor

Το ερωτικό ειδύλλιο στο Survivor δεν έχει σταματημό, με τη Nefise να εκφράζει για άλλη μία φορά την αγάπη της στον Φάνη Μπολέτση.

Μπορεί λίγες ημέρες πριν η παίκτρια από την Τουρκία να έβαλε τέλος στη σχέση της με τον Φάνη, ωστόσο αυτό αποδείχθηκε προσωρινό.

Μάλιστα, η ένταση φαίνεται να ανανέωσε τη… σχέση τους, αφού είναι στα καλύτερά τους, με την Nefise να βρίσκει για άλλη μία φορά τρόπο να ευχαριστήσει τον συμπαίκτη της.

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος για την 1η ασυλία του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ που παρακολουθείτε Live μέσα από το Sportime, έκανε τη δική της ξεχωριστή αφιέρωση μετά από έναν πόντο που κατάφερε να πάρει.

«Για σένα μωρό μου», φώναξε και σχημάτισε μία καρδιά στο χώμα, με τον Φάνη Μπολέτση να ανταποκρίνεται και να την παίρνει αγκαλιά.

Άραγε θα έχουμε πάλι μαθήματα γλυκόλογων στα ελληνικά;

Survivor: Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Για σένα μωρό μου – Συνεχίζει το ερωτικό παιχνίδι στο Survivor», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα