MEDIA

MasterChef 11/6: Με πολύ άγχος και μέτρια πιάτα ο πρώτος τελικός – Παραλίγο να βάλει φωτιά ο Λευτέρης!

Η πρώτη φάση του μεγάλου τελικού του MasterChef ξεκίνησε χτες, Δευτέρα 10/6, με άσχημα αποτελέσματα.
MasterChef 11/6: Με πολύ άγχος και μέτρια πιάτα ο πρώτος τελικός – Παραλίγο να βάλει φωτιά ο Λευτέρης!

MasterChef 11/6: Ο μεγάλος τελικός του MasterChef ξεκίνησε χτες με τον Λευτέρη και τη Χριστίνα να διεκδικούν το τρόπαιο του διαγωνισμού του Star.

O αναδομημένος φετινός διαγωνισμός σάρωσε την τηλεθέαση. Από την αρχή της σεζόν όμως Λευτέρης και Χριστίνα ξεχώρισαν και εντυπωσίασαν με τα πιάτα τους. Γι’ αυτό ίσως και το μικρό σοκ με τις επιεικώς μέτριες προσπάθειές τους στην πρώτη φάση του τελικού…

Οι παίκτες βρέθηκαν στη Μεσσηνία σε γνωστή ξενοδοχειακή μονάδα για την πρώτη του δοκιμασία η οποία είχε ξανά μια ανατροπή. Για πρώτη φορά σε τελικό είχαμε Mystery box το οποίο αιφνιδίασε τους φιναλίστ. Το κουτί ήταν φυσικά γεμάτο με τοπικά υλικά της Μεσσηνίας.

MasterChef 11/6: Οι έντονοι καπνοί στην κουζίνα και η αμηχανία στα πιάτα

Οι δύο παίκτες είχαν στη διάθεσή τους μιάμιση ώρα για να βγάλουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με τα υλικά του κουτιού. Μάλιστα όπως φάνηκε προτίμησαν να χρησιμοποιήσουν περίπου τα ίδια υλικά.

Κατά τη διάρκεια της μαγειρικής βέβαια είχαμε και ένα ευτράπελο με τον Λευτέρη να καίει την καραμέλα του και να βάζει σχεδόν φωτιά στην κουζίνα. Οι πολύ έντονοι καπνοί που εκδηλώθηκαν τρόμαξαν για λίγο όμως όλα πήγαν καλά.

Η ώρα της δοκιμής των πιάτων έφτασε και η αλήθεια είναι ότι επικράτησε η αμηχανία. Ο Λευτέρης πήγε μισοτελειωμένο πιάτο στο οποίο έλειπε το βασικό υλικό της σουπιάς. Από την άλλη η Χριστίνα κινήθηκε εκ του ασφαλούς φέρνοντας επίσης ένα πιάτο που δεν ενθουσίασε με τη δημιουργικότητά του.

Ας ελπίσουμε το άγχος του τελικού να μη συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες. Στην πρώτη δοκιμασία πάντως φάνηκε να έχει ένα πολύ μικρό προβάδισμα η Χριστίνα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «MasterChef 11/6: Με πολύ άγχος και μέτρια πιάτα ο πρώτος τελικός – Παραλίγο να βάλει φωτιά ο Λευτέρης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα