ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Μπαρτζώκας ακολούθησε τον Αταμάν μιλώντας για διαιτησία!

Για ακόμα μία φορά ο Εργκίν Αταμάν ξέφυγε και αυτή τη φορά ακολούθησε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας
Ο Μπαρτζώκας ακολούθησε τον Αταμάν μιλώντας για διαιτησία!

Μπαρτζώκας: Μία δύσκολη αλλά πολύ σημαντική νίκη κατάφερε να πάρει ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας του Ολυμπιακού με 83-76 και έφερε τη σειρά των τελικών της Basket League 2-1.

Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, με τον Ολυμπιακό να κάνει αρκετά λάθη, ωστόσο να καταφέρνει να επιστρέψει και να γίνεται ντέρμπι το ματς.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης έδειξαν ότι έχουν… σφυγμό και πλέον είναι έτοιμοι να παλέψουν για να φέρουν τη σειρά στα ίσα και να κερδίσουν και πάλι το πλεονέκτημα.

Και πάλι όμως η τοξικότητα δεν έλειψε σε ακόμα μία αναμέτρηση, με αρκετά υβριστικά συνθήματα και φυσικά μία κόντρα που ξέσπασε στο τέλος ανάμεσα στους παίκτες και τον Κώστα Σλούκα να συνεχίζει την κόντρα με τον Κάνααν, αλλά και να μη δίνει το χέρι του στον Γουόκαπ μετά το τέλος του αγώνα.

Βέβαια και οι προπονητής δε στάθηκαν το ύψος των περιστάσεων και πήγαν για ακόμα μία φορά τη συζήτηση στη διαιτησία, ο Γιώργος Μπαρτζώκας για πρώτη φορά και ο Εργκίν Αταμάν συνέχισε από εκεί που το άφησε, αλλά σε διαφορετικά πλαίσια.

Μπαρτζώκας – Αταμάν: Ξέφυγε η κατάσταση!

Σε μία τέτοια κατάσταση, που μυρίζει… μπαρούτι και οι δύο προπονητές σίγουρα δεν έκαναν την καλύτερη δουλειά που θα μπορούσαν για να κρατήσουν χαμηλά το επιθετικό κλίμα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε ότι δε θα μιλήσει για διαιτησία, ωστόσο πέταξε στη σπόντα του για τις βολές και τα πολλά φάουλ που σφυρίχθηκαν κατά του Ολυμπιακού.

Την ίδια στιγμή ο Εργκίν Αταμάν τα είδε όλα καθαρά για πρώτη φορά στη σειρά και γι’ αυτό κατάφερε να δείξει η ομάδα ότι είναι καλύτερη.

Η κόντρα συνεχίστηκε και στη συνέντευξη Τύπου, εκεί που ο Μπαρτζώκας ρωτήθηκε για το ρόλο των προπονητών στην ένταση, λέγοντας ότι ο Αταμάν ήταν αυτός που αποβλήθηκε σε δύο αγώνες και είχε περισσότερες εκρήξεις.

Ενώ ο Τούρκος κόουτς απάντησε με ακόμα πιο προκλητικό τρόπο, τονίζοντας ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού ζηλεύει την κατάκτηση της Euroleague, γιατί δεν κατάφερε να την πάρει εκείνος.

Το σίγουρο είναι ότι τα πράγματα έχουν ξεφύγει για τα καλά. Δε γίνεται να συνεχιστεί έτσι η κατάσταση, αφού γίνεται πλέον πολύ επικίνδυνη με σπόντες από όλες τις πλευρές και φυσικά θέματα να δημιουργούνται και στην Εθνική Ελλάδας μπάσκετ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Μπαρτζώκας ακολούθησε τον Αταμάν μιλώντας για διαιτησία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.