ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΣ Γιάννινα: Eπίσημο, αυτός είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής! Επιβεβαίωση Sportime

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε τον νέο τεχνικό του διευθυντή, επιβεβαιώνοντας ένα ακόμα αποκλειστικό ρεπορτάζ του Sportime!
ΠΑΣ Γιάννινα: Eπίσημο, αυτός είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής! Επιβεβαίωση Sportime

O Kωνσταντίνος Παλαιολόγος αναλαμβάνει και επίσημα το πόστο του τεχνικού διευθυντή στον ΠΑΣ Γιάννινα, προς επιβεβαίωση του Sportime!

Πριν ακόμα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Super League, το Sportime αποκαλύψε την σκέψη της διοίκησης να δώσει πόστο στον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, μάνατζερ τριών ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα και στενό φίλο του Παναγιώτη Χριστοβασίλη.

Το πρωί της Τρίτης (11/6) και ένα και πλέον μήνα μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, ήρθε και η επιβεβαίωση του με την ΠΑΕ να ανακοινώνει και επίσημα την πρόσληψη Παλαιολόγου, ο οποίος αναλαμβάνει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή και ήδη έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την νέα σεζόν στη Super League 2, αφού ήδη έχει οριοθετηθεί το μπάτζετ απο την μεριά της διοίκησης, αν και θα παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτό και η πώληση κάποιων ποδοσφαιριστών, όπως οι Καραχάλιος, Εραμούσπε, Σόρια, Παντελάκης και Ροσέρο.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή. Ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος γεννήθηκε στις 13 Αυγούστου του 1988 στην Κάλυμνο. Στην ποδοσφαιρική του καριέρα αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και τον Πανελευσινιακό πριν μεταπηδήσει σε έναν άλλο ρόλο αυτό του ατζέντη ποδοσφαιριστών. Ο κ. Παλαιολόγος βρίσκεται ήδη σε συνεργασία με τη διοίκηση για την υλοποίηση του σχεδιασμού της ομάδας.
Η οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία στην αποστολή που αναλαμβάνει!».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΣ Γιάννινα: Eπίσημο, αυτός είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής! Επιβεβαίωση Sportime», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!