ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξέσπασε ο Χρήστος Μπαφές: «Σας τυφλώνει το μίσος σας για τον Μπαρτζώκα»

Ο Χρήστος Μπαφές δεν άντεξε άλλο και έκανε επίθεση σε αυτούς που έριξαν και πάλι… λάσπη στον Γιώργο Μπαρτζώκα.
Ξέσπασε ο Χρήστος Μπαφές: «Σας τυφλώνει το μίσος σας για τον Μπαρτζώκα»

Τη δική του απάντηση προς όλους έστειλε ο Χρήστος Μπαφές, μιλώντας για τα όσα έγιναν στον 3ο τελικό της Basket League, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ο Sports Director του Ολυμπιακού, θέλησε λοιπόν να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα, μετά από ακόμα μία επίθεση που δέχτηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, από κάποια sites, που δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά.

Ωστόσο για ακόμα μία φορά η πληροφορησή τους ήταν λανθασμένη και μάλιστα σε ένα τόσο λεπτό και σημαντικό θέμα, όπου ο θάνατος του Πάρη Δερμάνη, ενός ανθρώπου που είχε τη δική του ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό.

Κάποιοι έσπευσαν λοιπόν, να «αποκαλύψουν» ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν ήθελε να αφήσει μαζί με όλη την ομάδα, ένα λουλούδι στην καρέκλα που καθόταν ο αδικοχαμένος Πάρης.

Κάτι που φυσικά δεν ισχύει σε καμία περίπτωση και ο Χρήστος Μπαφές ξέσπασε, είπε όλη την ιστορία όπως πραγματικά έγινε και τόνισε ότι το μίσος που υπάρχει για τον Έλληνα κόουτς, τυφλώνει κάποιους.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Χρήστος Μπαφές:

«Μπροστά στους νεκρούς υπάρχουν κάποιοι κανόνες ακόμα και στις χειρότερες κοινωνίες. Το μισος που έχετε για τον Γιώργο Μπαρτζώκα σας τυφλώνει τόσο πολύ που δεν σέβεστε ούτε τη μνήμη του αείμνηστου Πάρη Δερμάνη για να πετύχετε το στόχο σας. Ντροπή σας.

Επειδή λοιπόν εγώ ήμουν αυτός που έδωσε το λουλούδι στον κοουτς να το τοποθετήσει στην καρέκλα που καθόταν ο Πάρης, η κουβέντα που είχαμε κάνει ήταν από την αρχή ότι αυτό θα γινόταν είτε κατά την είσοδο του στο γήπεδο ή στην παρουσίαση των δυο ομάδων και στον χαιρετισμό του με τον κοουτς Αταμαν.

Μου είπε ότι θα κάνει το δεύτερο και για αυτό το λουλούδι τοποθετήθηκε στον κύβο των αλλαγών, προκειμένου να το πάρει τη στιγμή που έπρεπε. Δεν σέβεστε ούτε τους νεκρούς στην προσπάθεια να πετύχετε τον στόχο σας; Δεν έχετε καμία ηθική μέσα σας; Σταματήστε να μολύνετε την κοινωνία μας. Αρκετό μίσος υπάρχει».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξέσπασε ο Χρήστος Μπαφές: «Σας τυφλώνει το μίσος σας για τον Μπαρτζώκα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.