ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να πάρει την ομάδα και να φύγει

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε ότι θα μετράει τα υβριστικά συνθήματα για να δει αν θα εκκενωθεί το ΣΕΦ
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να πάρει την ομάδα και να φύγει

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε το «παρών» στην κλήρωση των διαιτητών για το Game 4 κόντρα στον Ολυμπιακό, προχωρώντας σε δηλώσεις μετά τη λήξη της διαδικασίας.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στα υβριστικά συνθήματα, ζητώντας να γίνει καταγραφή και οι διαιτητές να προχωρήσουν σε διακοπή ή εκκένωση (αν αυτό πρέπει να γίνει), ενώ επιβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται στο ΣΕΦ!

«Ήρθαμε να δούμε τα… κατσαρολικά, πως τα κάνουν, για να καταλάβουμε πως βγαίνουν οι κληρώσεις των διαιτητών. Να καταλάβουμε γιατί υπάρχουν διαφορετικά κριτήρια στο πως σφυρίζει π.χ. η κυρία Τσαρούχα, όταν κάνει έτσι ο Ναν, ζητώντας φάουλ και παίρνει τεχνική. Ενώ κάνοντας την ίδια κίνηση ο Γκος δεν παίρνει τεχνική.

Θέλαμε να καταλάβουμε ποια είναι τα κριτήρια. Έγινε μέσα η διαδικασία, έχουν βγει οι τρεις διαιτητές. Θέλω να πιστεύω ότι θα σταθούν αυτή τη φορά στο ύψος των απαιτήσεων ενός τόσο κρίσιμου αγώνα.

Από εκεί και πέρα, δεν είναι μόνο αυτά. Είναι και το κομμάτι της καταγραφής των υβριστικών. Εγώ ξέρω ότι στην πέμπτη φορά πρέπει να σταματήσει ο αγώνας. Γιατί δεν τα καταγράφουνε; Ο αγώνας ξεκινάει μία ώρα πριν, όταν ανοίγει το φύλλο αγώνα και κλείνει μία ώρα μετά το τέλος του αγώνα. Αύριο θα καταγραφούν τα υβριστικά; Γιατί ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι διατεθειμένος να παραμένει εντός αγωνιστικού χώρου.

Τα σφυρίγματα, εγώ με τα πράσινα γυαλιά μου να τα βλέπω έτσι και κάποιος άλλος με κόκκινα να τα βλέπει αλλιώς. Αλλά τον κανονισμό πρέπει να τον ακολουθούμε. Όλοι μας. Άρα θα καταγραφούνε όλα τα υβριστικά; Θα διακόψει όποιος διαιτητής στην πέμπτη παρατήρηση να αδειάσει το γήπεδο; Θα διακόψει οριστικά στο 6ο ή στο 7ο, όποτε λέει ο κανονισμός; Εγώ θα είμαι εκεί και θα τα μετράω ένα ένα και ελπίζω με παρουσία εισαγγελέα.

Ήρθε η ώρα να μπορέσουμε και εμείς να φύγουμε μία φορά από το ΣΕΦ στο τέλος του αγώνα, γιατί εγώ έχω χρειαστεί να φύγω δύο φορές να φύγω στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου. Αυτό δε θα γίνει αύριο. Περιμένω και από την Πολιτεία, πρωτίστως, αλλά και από τον Ολυμπιακό να σεβαστεί τους φιλοξενούμενούς του, όπως κάνει ο Παναθηναϊκός», είπε.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ PAW PATROL

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να πάρει την ομάδα και να φύγει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.