ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Τώρα: Νεαρή γυναίκα απειλεί να πέσει από γέφυρα στην Καλλιθέα

Από την γέφυρα του Ιλισού στην Καλλιθέα.
Τώρα: Νεαρή γυναίκα απειλεί να πέσει από γέφυρα στην Καλλιθέα

Νεαρή γυναίκα απειλεί αυτή την ώρα να πέσει από την γέφυρα του Ιλισού στην Καλλιθέα.

Νεότερη ενημέρωση θέλει αυτή η ιστορία να είχε happy end.  Η παρέμβαση των ψυχραιμότερων και η άμεση ανταπόκριση γενικώς όσων βρέθηκαν κοντά αποδείχθηκε καταλυτικά για να λήξει το συμβάν με αίσιο τέλος.

Διότι, η νεαρή γυναίκα έδειχνε αποφασισμένη. Καθημερινά παρόμοια περιστατικά πλέον. Οι απόπειρες αυτοκτονίας είναι πάρα πολλές. Οι πτώσεις από μεγάλη ύψη, από τις πλέον συνηθέστερες μεθόδους.

Είδαμε τις προάλλες τον άνθρωπο που έπεσε από το μπαλκόνι του στο Αιγάλεω.

Και φυσικά ποιος μπορεί να ξεχάσει τη νεαρή μαθήτρια που έπεσε από γέφυρα στην Κρήτη και σκοτώθηκε πριν από λίγες μέρες.

 

Διαβάστε επίσης:

Τώρα: Φωτιά στο Πανόραμα Παλλήνης

Μάστιγα οι κλοπές στα δημόσια νοσοκομεία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τώρα: Νεαρή γυναίκα απειλεί να πέσει από γέφυρα στην Καλλιθέα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.