ΜΠΑΣΚΕΤ

Έξαλλος με Αταμάν ο Μπόγρης – Στήριξε Μπαρτζώκα! (vid)

Ο Γιώργος Μπόγρης στήριξε εν μέρει τον Γιώργο Μπαρτζώκα στη διαμάχη που άνοιξε με τον Εργκίν Αταμάν για τη διαιτησία!
Έξαλλος με Αταμάν ο Μπόγρης – Στήριξε Μπαρτζώκα! (vid)

Αρχικά ο Γιώργος Μπόγρης έκραξε και του δύο. Για να είμαστε δίκαιοι. Αλλά τελικά έδωσε ένα πόντο περισσότερο στον Γιώργο Μπαρτζώκα προς το τέλος. Σε ότι αφορά το αν είναι γραφικός για τη διαιτησία ο Εργκίν Αταμάν

«Ε, όχι να μου είστε στις συνεντεύξεις Τύπου αγκαλίτσες και φιλάκια μετά να βγάζετε έχθρα. Ότι είναι να το λέτε μπροστά ο ένας στον άλλον». Αυτά είπε ο Γιώργος Μπόγρης στην εκπομπή που κάνουν οι betarades. Αφορμή τα σχόλια που έκανε ο Τούρκος τεχνικός του Παναθηναϊκού για το ότι ο Coach B ζηλεύει που δεν έχει κατακτήσει Euroleague τα τελευταία χρόνια.

Από εκεί και πέρα όμως, υπενθύμισε στον Μπόγρη πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξεκίνησε τη διαμάχη. Διότι, αυτός ήταν που ανέφερε «δεν θα γίνω γραφικός να μιλάω για διαιτησία…». Στην ουσία είπε τον Τούρκο κόουτς γραφικό.

«Ε, δεν έχει και άδικο…», σχολίασε ο Γιώργος Μπόγρης…

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έξαλλος με Αταμάν ο Μπόγρης – Στήριξε Μπαρτζώκα! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Απόστολος Γεωργιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.