ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαντί Καμαρά: Είναι τελικό – Πήρε τηλέφωνο ελληνική ομάδα και είπε το «ναι» – Που πηγαίνει

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, η πληροφορία είναι πως ο παίκτης είπε το «ναι».
Μαντί Καμαρά: Είναι τελικό – Πήρε τηλέφωνο ελληνική ομάδα και είπε το «ναι» – Που πηγαίνει

Ο Μαντί Καμαρά αποφάσισε, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Sportime, για τον επόμενο σταθμο της καριέρας του.

Το απόγευμα της Τρίτης, ο παίκτης πήρε τηλέφωνο τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και τους ενημέρωσε πως είναι θετικός στην πρόταση του Δικέφαλου του Βορρά.

Η πρόταση αφορά σε ένα εκατ. μπόνους υπογραφής και πάνω από ένα εκατ. ευρώ το χρόνο, προς τον 28χρονο, πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Μένει να φανεί αν η υπόθεση θα έχει οριστικά αίσιο τέλος καθώς ο παίκτης ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ με τα «πήγαινε – έλα» στις απαιτήσεις του.

Πάντως, την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, η πληροφορία είναι πως ο παίκτης είπε το «ναι», με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να θέλει τον παίκτη στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης:

Τι λένε στον Ολυμπιακό για την φημολογούμενη συμφωνία Μαντί Καμαρά – ΑΕΚ

ΠΑΟΚ – Κωνσταντέλιας: Έτσι έγινε η μεγάλη ανατροπή!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαντί Καμαρά: Είναι τελικό – Πήρε τηλέφωνο ελληνική ομάδα και είπε το «ναι» – Που πηγαίνει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.