MEDIA

Survivor: Η Κατερίνα Δαλάκα τραυματίστηκε ξανά, λύγισε και τους πάγωσε όλους – Δύσπιστος ο κόσμος

Η Κατερίνα Δαλάκα τους πάγωσε όλους στο Survivor με το νέο τραυματισμό της.
Survivor: Η Κατερίνα Δαλάκα τραυματίστηκε ξανά, λύγισε και τους πάγωσε όλους – Δύσπιστος ο κόσμος

Στην τελική ευθεία έχει μπει το Survivor και ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Μπορεί η τελική τετράδα να έχει ουσιαστικά ξεκαθαρίσει, αφού αυτές θα είναι οι επόμενες δύο αποχωρήσεις, ωστόσο ανησυχία προκαλούν οι τραυματισμοί των παικτών.

Η Κατερίνα Δαλάκα βρέθηκε στο νοσοκομείο για τον ώμο της και επέστρεψε λίγη ώρα μετά σε αυτό με νέο τραυματισμό.

Συγκεκριμένα, στο flag race πρώτης επιλογής του αγωνίσματος για τη 2η ασυλία που παρακολουθείται Live μέσα από το Sportime, χτύπησε στο δάχτυλο, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της από τον πόνο, πηγαίνοντας κατευθείαν στον γιατρό.

Οι παίκτες πάγωσαν, με την ίδια να δείχνει πως πονάει πολύ, ενώ υπάρχει ο φόβος ακόμα και για σπάσιμο.

Ο κόσμος πάντως στο Twitter εμφανίστηκε ιδιαίτερα δύσπιστος, αφού αρκετοί ήταν αυτοί που πιστεύουν πως η παίκτρια των Κόκκινων έχει υπερβολική αντίδραση.

Survivor: Δείτε τι ακριβώς έγινε

Δείτε το κλίμα που επικρατεί στο Twitter

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor: Η Κατερίνα Δαλάκα τραυματίστηκε ξανά, λύγισε και τους πάγωσε όλους – Δύσπιστος ο κόσμος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα