ΠΑΟΚ

Ο Βιεϊρίνια έχει κερδίσει το δικαίωμα να επιλέγει στον ΠΑΟΚ

Ο Βιεϊρίνια έχει το δικαίωμα να επιλέξει το μέλλον του στον ΠΑΟΚ
Ο Βιεϊρίνια έχει κερδίσει το δικαίωμα να επιλέγει στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ τρέχει τον αγωνιστικό του σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν, με την επιθυμία του να είναι να κλείσει όλες τις ανοιχτές υποθέσεις, συμπεριλαμβανομένης και αυτής του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Το συμβόλαιο του αρχηγού των πρωταθλητών Ελλάδας, φτάνει στο φινάλε του στις 30 Ιουνίου και εδώ και μήνες έχει ξεκινήσει μια μεγάλη κουβέντα για το μέλλον του.

Θα τον βρει με κοστούμι ή ποδοσφαιρικά παπούτσια; Παρότι πολλοί θα ισχυρίζονταν πως ο τρόπος με τον οποίον έκλεισε η χρονιά για τον ΠΑΟΚ, θα φάνταζε ιδανική για να μπούνε οι τίτλοι τέλους στη σπουδαία καριέρα του Πορτογάλου, εκείνος εξ αρχής έδειξε τη διάθεση του να μην βιαστεί να πάρει μια τέτοια απόφαση.

Ο Βιεϊρίνια έχει κερδίσει το δικαίωμα να επιλέγει στον ΠΑΟΚ

Η ιδέα της συμμετοχής του δικεφάλου του βορρά στο League Stage του UEFA Champions League, αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο και μια επιπλέον πρόκληση για τον Βιεϊρίνια.

Παρότι ο ίδιος έχει αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ, δεν το έκρυψε ποτέ πως αποτελεί ένα ποδοσφαιρικό απωθημένο για να το πράξει φορώντας και τα ασπρόμαυρα.

Παράλληλα και ο Ραζβάν Λουτσέσκου θεωρεί πως παρά τα 38 του έτη, έχει να δώσει πολλά στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ. Να έχει δηλαδή εντός αυτών, μια φυσιογνωμία που εμπνέει και προκαλεί τον σεβασμό.

Ανάλογο όμως είναι το σκεπτικό που έχει και ο Ιβάν Σαββίδης για την υπόθεση. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη, έχει δώσει και το καρπούζι αλλά και το μαχαίρι στον αρχηγό του συλλόγου.

Του έχει κάνει ξεκάθαρο, πως ότι και να αποφασίσει για το μέλλον του θα γίνει αποδεκτό. Θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται; Θα γίνει. Θέλει να ακολουθήσει το πλάνο που έχει χαράξει για εκείνον με την ενασχόληση του από ένα άλλο πόστο; Σεβαστό.

Ο Πορτογάλος τα ζύγισε λοιπόν και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι παρών και στο ρόστερ της αγωνιστικής περιόδου 2024/2025.

Το μόνο σίγουρο είναι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έχει κερδίσει το δικαίωμα να επιλέγει στον ΠΑΟΚ!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Βιεϊρίνια έχει κερδίσει το δικαίωμα να επιλέγει στον ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.