MEDIA

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Η Ιουλία μπαίνει φυλακή για φόνο που δεν έκανε

Ένας φόνος συγκλονίζει το Προξενιό της Ιουλίας λίγο πριν το μεγάλο φινάλε.
Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Η Ιουλία μπαίνει φυλακή για φόνο που δεν έκανε

Ένα νέο χρονικό άλμα θα κάνει το Προξενιό της Ιουλίας στα επόμενα επεισόδια εκεί όπου θα δούμε την Ιουλία πολύ αλλαγμένη και παγιδευμένη στις νέες εξελίξεις.

Η σειρά του ALPHA κορυφώνει την αγωνία και την τηλεθέαση καθώς οι εξελίξεις είναι ραγδαίες λίγο πριν το ανατρεπτικό φινάλε.

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Η Ιουλία στη φυλακή για το φόνο του Γιωργίκη

Στο καλοκαίρι του 1964 η Ιουλία βγαίνει από τη ψυχιατρική κλινική που την έκλεισε ο Γιωργίκης και κατευθείαν αναζητά την κόρη της. Επιστρέφει στο αρχοντικό του Προβιού εκεί που βρίσκει την κόρη της να τη μεγαλώνει η Χάδω. Όμως σύντομα διαπιστώνει ότι η κατάσταση στο σπίτι παραμένει αφόρητη. Ο Χρήστος στο μεταξύ μένει με τον Επιφάνειο έξω από την Ελασσόνα.

Η Ιουλία παραμένει εκεί κινδυνεύοντας από τον Γιωργίκη. Την ίδια ώρα βρίσκει τον Γρηγόρη και του αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως η κόρη της είναι δική του. Ο Γρηγόρης, ο οποίος μόλις έχει μάθει για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της Φιλιώς, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Τότε ένα απρόσμενο γεγονός ανατρέπει τα πάντα. Ο Γιωργίκης βρίσκεται νεκρός μαχαιρωμένος με πολλαπλά τραύματα. Όταν φτάνει η αστυνομία βρίσκει την Ιουλία κοντά του σε κατάσταση σοκ. Η αστυνομία τη συλλαμβάνει και στην ανάκριση η κοπέλα δε βγάζει λέξη από το σοκ δυσχεραίνοντας τη θέση της. Στο μεταξύ όμως, και οι υπόλοιποι ένοικοι του αρχοντικού είναι εξαφανισμένοι.

Διαβάστε επίσης:

Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης πετάει έξω από το αρχοντικό τη Στάσα

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Η Ιουλία αποκαλύπτει τους συνεργούς της

Survivor spoiler αποχώρηση 12/6: ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτός είναι ο 3ος μονομάχος και υποψήφιος!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Η Ιουλία μπαίνει φυλακή για φόνο που δεν έκανε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα