ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φανατικά αναίσθητος: O Κώστας Αχ. Καραμανλής βγήκε από το «καβούκι» της συγκάλυψης για να πανηγυρίσει τη «νίκη» της ΝΔ και τα ποσοστά στις Σέρρες!

Ακραία προκλητικός και αλαζόνας, ο Κώστας Αχ. Καραμανλής επιχείρησε να «ξεπλυθεί» στην ταπεινωτική «νίκη» της ΝΔ στις εκλογές
Φανατικά αναίσθητος: O Κώστας Αχ. Καραμανλής βγήκε από το «καβούκι» της συγκάλυψης για να πανηγυρίσει τη «νίκη» της ΝΔ και τα ποσοστά στις Σέρρες!

Συνεπής στη συμπεριφορά αναισθησίας που τον διακρίνει, ο Κώστας Αχ. Καραμανλής βγήκε από το «καβούκι» της συγκάλυψης στο οποίο επιμελώς κρύβεται, για να… πανηγυρίσει για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών! Δηλαδή να εμφανίσει ως… επιτυχία την τεράστια κατρακύλα της ΝΔ κατά 13% μονάδες, και μάλιστα να ευλογήσει και τα… γένια του επειδή στις Σέρρες η ΝΔ πήρε το μεγαλύτερο ποσοστό στη Μακεδονία, εκεί δηλαδή που συνολικά η κυβέρνηση υπέστη Βατερλώ!

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτηση του Καραμανλή στο facebook, «λούστηκε» από δεκάδες αρνητικά σχόλια, τα οποία και «εξαφανίστηκαν» στη συνέχεια. Έχει παράδοση άλλωστε ο Κώστας Αχ. Καραμανλής στο να «μπαζώνει» την αλήθεια.

Τη στιγμή που για το έγκλημα στα Τέμπη βγαίνουν στην επιφάνεια «σημεία και τέρατα» για το σχέδιο συγκάλυψης, ο Κώστας Αχ. Καραμανλής έχει το πολιτικό θράσος να κουνά κομματικά σημαιάκια μιας δήθεν «κυριαρχίας», μόνο και μόνο για να ξεπλύνει τις ματωμένες κηλίδες που αφορούν το πρόσωπό του.

Ενώ ακόμα και ο αλαζόνας Μητσοτάκης παραδέχθηκε ότι η εποχή του 41% κατέρρευσε και η ΝΔ πέρασε χαμηλότερα από τον πήχη, ο εκτός τόπου και χρόνου Καραμανλής, πανηγυρίζει για την «πέμπτη κατά σειρά νίκη», και κάνει λόγο για «τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη» που «παραμένει η κυρίαρχη πολιτική και ευρωπαϊκή δύναμη της χώρας».

Φυσικά ο πρώην υπουργός Μεταφορών κάνει ότι δεν βλέπει ότι η ΝΔ έλαβε ίδιο ποσοστό με τις εθνικές εκλογές του 2015 (είχε πάρει 28,10% βγαίνοντας δεύτερη) και κάνει ότι δεν βλέπει ότι το κόμμα του κυβερνά τη χώρα με λαϊκή αποδοχή μόλις από τον έναν στους 10 πολίτες.

Και βεβαίως κάνει την… πάπια για το τεράστιο πολιτικό κόστος που είχε στη «μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη», το έγκλημα των Τεμπών και η συγκάλυψή του. Έχοντας απέναντί του δεκάδες μαυροφορεμένες οικογένειες που καταγγέλλουν ότι τα παιδιά τους τα δολοφόνησε η διαφθορά, ο αναίσθητος Κ.Αχ. Καραμανλής τολμάει να κομπάζει για το ποσοστό που πήρε η ΝΔ στις Σέρρες, εκεί δηλαδή που εκλέχθηκε και ο ίδιος:

«στις Σέρρες, οι πολίτες έδωσαν στη Νέα Δημοκρατία το υψηλότερο ποσοστό σε όλη τη Μακεδονία και ένα από τα υψηλότερα πανελλαδικά», έγραψε χωρίς καμία ντροπή ο Κ. Αχ. Καραμανλής, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά πόσο στυγνός καριερίστας είναι, αδιαφορώντας για το ποτάμι αίματος που έχει αφήσει πίσω του.

Φυσικά ο Σερραίος πολιτικός δεν κατάλαβε τίποτα από το ηχηρό μήνυμα του λαού στην ευρωκάλπη. Δεν τον αφήνει ο πολιτικός παχυδερμισμός του. Δεν θέλει να καταλάβει και δεν τον ενδιαφέρει. Γράφει ότι ο λαός διεμήνυσε με την ψήφο του να εφαρμόσει η ΝΔ το πρόγραμμά της «πιο γρήγορα» και «πιο τολμηρά». Ενώ ο λαός είπε το ακριβώς αντίθετο. Να βάλει φρένο η κυβέρνηση στο καταστρεπτικό πρόγραμμά της, που διαλύει τη χώρα και τους πολίτες.

Ολόκληρη η ανάρτηση Καραμανλή έχει ως εξής:

«Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πετυχαίνοντας την πέμπτη κατά σειρά νίκη, απέδειξαν ότι η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη παραμένει η κυρίαρχη πολιτική και ευρωπαϊκή δύναμη της χώρας. Στις Σέρρες, οι πολίτες έδωσαν στη Νέα Δημοκρατία το υψηλότερο ποσοστό σε όλη τη Μακεδονία και ένα από τα υψηλότερα πανελλαδικά.

Βέβαια, όπως είπε και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, δεν φτάσαμε στον αριθμητικό στόχο που θέσει γι’ αυτές τις Ευρωεκλογές. Κάτι που σημαίνει ότι οφείλουμε πιο έντονα, πιο τολμηρά και πιο γρήγορα να εφαρμόσουμε τις πολιτικές που έχουμε υποσχεθεί, προς όφελος των πολιτών.

Υπάρχουν όμως και περιθωριακές δυνάμεις που έχουν στόχο να επαναφέρουν την ακρότητα, την πόλωση και την τοξικότητα στην πολιτική ζωή του τόπου. Η αποχή αφήνει χώρο στην πολιτική ασυδοσία.

Το καλοκαίρι του 1974 ο Κωνσταντίνος Καραμανλής επέστρεψε στην Ελλάδα και έβαλε τα θεμέλια της Δημοκρατίας μας με την πυξίδα την Ευρώπη. Εμείς στη Νέα Δημοκρατία, είμαστε αποφασισμένοι να κρατήσουμε τη χώρα σταθερά σε αυτή την κατεύθυνση».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φανατικά αναίσθητος: O Κώστας Αχ. Καραμανλής βγήκε από το «καβούκι» της συγκάλυψης για να πανηγυρίσει τη «νίκη» της ΝΔ και τα ποσοστά στις Σέρρες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.