ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Γίνεται χαμός – Δεν ξέρει τι να κάνει ο Μεντιλίμπαρ!

Σε αδιέξοδο ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με την κατάσταση που επικρατεί στον Ολυμπιακό.
Ολυμπιακός: Γίνεται χαμός – Δεν ξέρει τι να κάνει ο Μεντιλίμπαρ!

Ένα τεράστιο πρόβλημα έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός και πάνω απ’ όλους ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εν όψει της επόμενης σεζόν.

Στον Πειραιά επικρατεί το αδιαχώρητο. Είναι πολύ μεγάλο το μπλέξιμο και  Μεντιλίμπαρ θα πρέπει να βγάλει το φίδι από την τρύπα.

Καμιά 80αρια ποδοσφαιριστές θα μαζευτούν στου Ρέντη μέσα στο καλοκαίρι. Η U19 που πήρε το Youth League και κάποιοι θα πρέπει να προαχθούν στην πρώτη ομάδα.

Την ίδια ώρα η β’ ομάδα που υποβιβάστηκε από τη Super League 2 και διαλύθηκε και οι «μεγάλοι». Μεγάλο το πρόβλημα! Τόσοι παίκτες δεν χωρούν.

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κάνει κάτι. Είναι αναγκαία η αποσυμφόρηση, καθώς ας μην ξεχνάμε πως θα γίνουν και μεταγραφές. Όλα αυτά κι ενώ ο κόουτς δεν θέλει να δουλεύει με πολλούς παίκτες. Κάποιοι εξ αυτών, άλλωστε, δεν είναι για το επίπεδο της πρώτης ομάδας.

Επομένως, ο Ισπανός τεχνικός θα πρέπει να περάσει τους πάντες από κόσκινο και να πάρει τις τελικές του αποφάσεις. Στη συνέχεια το μπαλάκι πάει στη διοίκηση. Δεν είναι εύκολο να βρεις λύσεις με όλους.

Γι’ αυτό και ορισμένοι ίσως φύγουν «πακέτο» δανεικοί προς άλλους προορισμούς. Όπως αποκάλυψε το Sportime.gr, ο ΠΑΣ Γιάννινα χτύπησε την πόρτα του Ολυμπιακού. Μόνο που δεν είναι ο μόνος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Γίνεται χαμός – Δεν ξέρει τι να κάνει ο Μεντιλίμπαρ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.