ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παυλίδης: Το αποκάλυψε – Εκεί παίρνει μεταγραφή!

Άμεσα θα πάρει μεταγραφή ο Βαγγέλης Παυλίδης.
Παυλίδης: Το αποκάλυψε – Εκεί παίρνει μεταγραφή!

Μυστικό δεν είναι! Όλα δείχνουν πως ο Βαγγέλης Παυλίδης θα παίζει την επόμενη σεζόν στην Μπενφίκα. Το νερό έχει μπει στο αυλάκι. Έστω και εάν ακόμη οι δύο ομάδες δεν τα έχουν βρει.

Η Άλκμααρ ήξερε πως δεν μπορεί να τον κρατήσει. Το έκανε πέρυσι κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, αλλά δεύτερη φορά δεν θα γινόταν. Ειδικά από τη στιγμή που το επόμενο καλοκαίρι ο Παυλίδης μένει ελεύθερος και δεν ανανέωνε.

Για μία ακόμη χρονιά τα «έσπασε» στην Ολλανδία. Τα 33 γκολ και οι έξι ασίστ σε 46 αγώνες τα λένε όλα. Ήρθε η στιγμή για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Να διαπιστώσουν όλοι και πρωτίστως αυτός εάν θα τα καταφέρει στο παραπάνω βήμα της καριέρας του.

Η Μπενφίκα τον ήθελε από πέρυσι και πλέον θα τον κάνει δικό της. Υπάρχουν διάφορα άλλα σενάρια για ομάδες όπως η Μπολόνια, αλλά ο 25χρονος το είπε στους συμπαίκτες του στην Εθνική. Σε ένα από τα πολλά πηγαδάκια που έγιναν, ο Παυλίδης το παραδέχτηκε πως «κλείνω άμεσα στην Μπενφίκα, εκεί θα πάω».

Επομένως, τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση. Λίγο πάνω, λίγο κάτω οι δύο ομάδες θα τα βρουν και ο πρώην παίκτης της Βίλεμ θα μπει στο αεροπλάνο για τη Λισαβόνα με τις ευλογίες του Οδυσσέα Βλαχοδήμου.

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παυλίδης: Το αποκάλυψε – Εκεί παίρνει μεταγραφή!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.