ΜΠΑΣΚΕΤ

NBA: Κυρίαρχοι Σέλτικς – Αγκαλιά με τον τίτλο! (vid)

Οι Μπόστον Σέλτικς πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Ντάλας Μάβερικς, φτάνοντας τη σειρά των τελικών του NBA στο 3-0.
NBA: Κυρίαρχοι Σέλτικς – Αγκαλιά με τον τίτλο! (vid)

Μία νίκη από το να κατακτήσουν τον τίτλο του NBA για 18η φορά στην ιστορία τους απέχουν οι Μπόστον Σέλτικς, οι οποίοι επιβλήθηκαν των Μάβερικς με 106-99 μέσα στο Ντάλας.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά στο ματς, αλλά στη συνέχεια οι Κέλτες κυριάρχησαν και είχαν τον έλεγχο. Βρέθηκαν να προηγηθούν με 21 πόντους (91-70), αλλά οι Μάβερικς έκαναν τρομερό come back με επιμέρους 22-2. Ωστόσο, το τρίποντο του Γουάιτ για το 92-98 και το κάρφωμα το Τέιτουμ κράτησαν όρθιους τους φιλοξενούμενους, που «κλείδωσαν» τη νίκη με τον Μπράουν (98-102).

Εξαιρετική εμφάνιση στο παιχνίδι πραγματοποίησαν οι Τζέισον Τέιτουμ και Τζέιλεν Μπράουν με 31 και 30 πόντους αντίστοιχα για τους Σέλτικς, που δεν είχαν και τον Πορζίνγκις, ο οποίος παραμένει εκτός μετά τον τραυματισμό του στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς.

Αντίθετα, για τους Μάβερικς ο Ίρβινγκ μέτρησε 35 πόντους με 9/22 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 5/5 βολές, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ, αλλά ο Λούκα Ντόντσιτς σε καλή βραδιά.

Τα δωδεκάλεπτα: 31-30, 51-50, 70-85, 99-106

ΝΤΑΛΑΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ (Τζέισον Κιντ): Τζόουνς 2, Ουάσινγκτον 13 (3 τρίποντα, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Γκάφορντ 6 (3/3 δίποντα, 3 ριμπάουντ), Ίρβινγκ 35 (9/22 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 5/5 βολές, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Ντόντσιτς 27 (10/20 δίποντα, 1/7 τρίποντα, 4/4 βολές, 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ), Χάρντι, Λάιβλι 11 (5/6 δίποντα, 13 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα), Κλέμπερ, Έξουμ 2, Χάρνταγουεϊ (0/5 σουτ), Γκριν 3 (1)

ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ (Τζο Μαζούλα): Μπράουν 30 (10/13 δίποντα, 2/9 τρίποντα, 4/5 βολές, 8 ριμπάουντ, 8 ασίστ), Τέιτουμ 31 (7/13 δίποντα, 4/13 τρίποντα, 5/5 βολές, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Χόρφορντ 8 (2 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα), Γουάιτ 16 (4/9 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 μπλοκ), Χόλιντεϊ 9 (1 τρίποντο, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Τίλμαν 3 (1 τρίποντο, 4 ριμπάουντ, 2 μπλοκ), Χάουζερ 9 (3/4 τρίποντα), Πρίτσαρντ

Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μπάσκετ: Ολυμπιακός: Φουλ για μεταγραφή, αυτή είναι

Ολυμπιακός: Φουλ για μεταγραφή, αυτή είναι

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως δε θα εξαντλήσει την αλλαγή στο ρόστερ του στην προσθήκη του Μόρις, πάει και για ψηλό

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Τα αστέρια του NBA που προτιμούν τη Euroleague

Τα αστέρια του NBA που προτιμούν τη Euroleague

Η Euroleague προσελκύει όλο και περισσότερους παίκτες από την Αμερική, που είχαν ρόλο στις ομάδες τους και έπαιζαν σχετικά

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – Σαν Αντόνιο Σπερς κανάλι: Πού θα δείτε απόψε τον αγώνα

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – Σαν Αντόνιο Σπερς κανάλι: Πού θα δείτε απόψε τον αγώνα

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και Σαν Αντόνιο Σπερς κοντράρονται στο NBA, με στόχο τη νίκη και το θετικό μομέντουμ.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Νιου Γιορκ Νικς – Κλίβελαντ Καβαλίερς κανάλι: Πού θα δείτε απόψε τον αγώνα

Νιου Γιορκ Νικς – Κλίβελαντ Καβαλίερς κανάλι: Πού θα δείτε απόψε τον αγώνα

Οι Νιου Γιορκ Νικς αντιμετωπίζουν τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στο NBA, σε ματς με ρυθμό, ένταση και μεγάλο ενδιαφέρον.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Οι Σπερς έχουν τον Γουεμπανιάμα στο ρελαντί

Οι Σπερς έχουν τον Γουεμπανιάμα στο ρελαντί

Ο Γουεμπανιάμα παίζει λίγα λεπτά μετά τον τραυματισμό αλλά οι Σπερς τρέχουν σερί νικών και κοιτάζουν ψηλά απέναντι στους Θάντερ τα Χριστούγεννα.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν τα κάνει σχεδόν όλα τέλεια

Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν τα κάνει σχεδόν όλα τέλεια

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο καλύτερο φεγγάρι της σεζόν και μέσα σε όλα έχει σε σούπερ φόρμα και τον Αταμάν

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός μπάσκετ: Κρίσιμο το ματς στην Μπολόνια

Ολυμπιακός μπάσκετ: Κρίσιμο το ματς στην Μπολόνια

Ολυμπιακός μπάσκετ: Ίσως να μην του φαίνεται τόσο αλλά το παιχνίδι με την Βίρτους στην Μπολόνια είναι κρίσιμο

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός 85-92: Ξέχασε την άμυνα στην Αθήνα στο Α’ ημίχρονο αλλά η επίθεση έβγαζε φωτιές στο Β’ ημίχρονο

Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός 85-92: Ξέχασε την άμυνα στην Αθήνα στο Α’ ημίχρονο αλλά η επίθεση έβγαζε φωτιές στο Β’ ημίχρονο

Ξέχασε την άμυνά του στην Αθήνα ο Παναθηναϊκός και μέσα στην έδρα της Ζαλγκίρις δεν... κερδίζεις έτσι, αλλά η επιθετική καταιγίδα στο 2ο ημίχρονο έδωσε τη λύση.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Ακυρώθηκε η Βιέννη για λόγους ασφαλείας – Το ματς επιστρέφει στο Βελιγράδι λόγω κινδύνου επεισοδίων

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Ακυρώθηκε η Βιέννη για λόγους ασφαλείας – Το ματς επιστρέφει στο Βελιγράδι λόγω κινδύνου επεισοδίων

Η Παρτιζάν ακύρωσε τη διεξαγωγή του αγώνα με τον Ολυμπιακό στη Βιέννη για λόγους ασφαλείας και τον μεταφέρει στο Aleksandar Nikolic Hall στο Βελιγράδι.

Μπάσκετ