ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα κλείσουν τη σεζόν με 82 αγώνες!

Ο αγωνιστικός «γολγοθάς» για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό ολοκληρώνεται... οριστικά την Παρασκευή (14/6)
Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα κλείσουν τη σεζόν με 82 αγώνες!

Ναν και Γκραντ έδωσαν «πίσω» την έδρα στον Παναθηναϊκό και το πρωτάθλημα θα κριθεί στο ΟΑΚΑ στο Game 5 την Παρασκευή (14/6).

Πρόκειται για το τελευταίο και καθοριστικό παιχνίδι στη σειρά των τελικών, το οποίο πέρα από τον τίτλο, κλείνει και την αυλαία μιας… μακράς σεζόν για τους δύο «αιώνιους».

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τους παίκτες των δύο ομάδων ξεκίνησε στα τέλη Σεπτέμβρη με το Super Cup στη Ρόδο, το οποίο κατέκτησε ο Ολυμπιακός, για να κλείσει 8,5 μήνες και 82 παιχνίδια μετά!

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Σε ό,τι αφορά τη Basket League, το ταμείο θα γράψει 36 αγώνες, μιας και φέτος θεσπίστηκε ο έξτρα γύρος στο Top-6 πριν τα πλέι οφ.

Στη Euroleague, οι δύο ομάδες έδωσαν 34 ματς στη Regular Season, συν 5 ματς στα πλέι οφ, συν 2 αγώνες στο Final Four, φτάνοντας στα 41. Αν προσθέσουμε και τρεις αναμετρήσεις στο Κύπελλο, τότε η… σούμα βγάζει 82 αναμετρήσεις, θυμίζοντας περισσότερο NBA!

Μάλιστα, οι φετινοί τελικοί είναι μια fast track διαδικασία με 5 ντέρμπι σε 10 ημέρες, αφού στις 17 του μηνός ξεκινάει η προετοιμασία της Εθνικής ενόψει του Προολυμπιακού στο ΣΕΦ και ο Βασίλης Σπανούλης θέλει οι διεθνείς του να ξεκουραστούν έστω τρεις ημέρες.

Μάλιστα, αν όλα πάνε καλά και η «επίσημη αγαπημένη» προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η έναρξη υποχρεώσεων είναι στις 27 Ιουλίου. Όλα αυτά φυσικά τη στιγμή που είχε προηγηθεί το Μουντομπάσκετ! 

Με λίγα λόγια,  χωρίς ανάσα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα κλείσουν τη σεζόν με 82 αγώνες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.