ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στον τελικό των τελικών με 6/6 σε «νοκ άουτ» αγώνες!

Σε έξι do or die παιχνίδια τη φετινή σεζόν, ο Παναθηναϊκός μετρά το απόλυτο!
Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στον τελικό των τελικών με 6/6 σε «νοκ άουτ» αγώνες!

Με ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο και κορυφαίους τους Γκραντ και Ναν ο Παναθηναϊκός νίκησε στο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό και πλέον ο πρωταθλητής θα κριθεί σε 5ο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

Η πράσινη επτάστερη φανέλα είναι πολύ βαριά και ο Ολυμπιακός το κατάλαβε από την καλή κι από την ανάποδη, τη στιγμή που οι δύο ομάδες θα κλείσουν τη σεζόν με 82 αγώνες! 

Οι «πράσινοι» λοιπόν θα επιχειρήσουν να γίνουν μόλις η δεύτερη ομάδα μετά την ΑΕΚ το 2002, που θα ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-0, σε μία σειρά τελικών.

Αυτό είναι το έβδομο και τελευταίο do or die παιχνίδι για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν τη φετινή σεζόν, με τον έως τώρα απολογισμό να είναι άκρως ενθαρρυντικός.

Κι αυτό διότι και για τις έξι προηγούμενες φορές που βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, δίχως… περιθώρια για ήττα, ανταπεξήλθε στον απόλυτο βαθμό!

Η αρχή έγινε στα πλέι οφ της Euroleague απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, όταν αρχικά «άλωσε» το Βελιγράδι για να ισοφαρίσει σε 2-2 πριν εξασφαλίσει την επιστροφή του στο Final 4 μετά από 12 χρόνια.

Εκεί, «κατάπιε» με την άμυνά του τη Φενέρμπαχτσε και «πέταξε» στον τελικό, ενώ εν συνεχεία υπέταξε τη διαστημική Ρεάλ Μαδρίτης και κάθισε στην κορυφή της Ευρώπης!

Από ‘κει και πέρα, παρότι βρέθηκε πίσω με 2-0 στη σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό, έβγαλε τρομερή αντίδραση μειώνοντας σε 2-1, με τη συνέχεια να είναι γνωστή.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στον τελικό των τελικών με 6/6 σε «νοκ άουτ» αγώνες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.