ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τι συνέβη με τον Μπιελ και γιατί

Πάνω κάτω όλα στην περίπτωση του Μπιελ.
Ολυμπιακός: Τι συνέβη με τον Μπιελ και γιατί

Ο Πεπ Μπιέλ δεν κατάφερε στα δύο χρόνια της παρουσίας του στον Πειραιά να δείξει το πλούσιο ταλέντο του, που ανάγκασε τον Ολυμπιακό να πληρώσει 6 εκατ. ευρώ στην Κοπενγχάγη για να τον φέρει στον Πειραιά.

Το τελευταίο εξάμηνο του ’24, ο Πεπ Μπιελ αγωνίστηκε δανεικός στην Μπουντεσλίγκα και την Άουγκσμπουργκ, σε μία προσπάθεια να βρει την φόρμα του.

Όμως ο Ισπανός δεν κατάφερε να ξεχωρίσει και βάσει του συμβολαίου του πρέπει να γυρίσει στους ερυθρόλευκους.

Έως πριν λίγες μέρες ο 27χρονος Μπιελ δεν ήθελε ούτε να ακούσει για επιστροφή στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, καθώς ένιωθε πως δεν ταιριάζει με το κλαμπ και την «ανάγκη» της νίκης σε κάθε αγώνα.

Χαλαρός τύπος ο Μπιελ, ήθελε κάτι πιο… ήρεμο. Έτσι σκέφτηκε να φέρει πρόταση και να γυρίσει στην Ισπανία.

Όμως, όλα αυτά συνέβαιναν πριν την παρέμβαση του Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ.

Ο Βάσκος προπονητής των ερυθρόλευκων, μίλησε με τον Μπιελ (σ.σ. όχι μόνο μία φορά), του εξήγησε ότι τον υπολογίζει, ότι του αρέσουν τα στοιχεία του παιχνιδιού του και πως τον θέλει στο βασικό ροτέισον της ομάδας.

Ο Μπιελ, μετά από καιρό ένιωσε σημαντικός για το κλαμπ, έτσι σκέφτεται σοβαρά να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους.

Τον κέρδισε ο Μεντιλίμπαρ τον Μπιελ, καθώς ο Βάσκος είναι άμεσος, ξεκάθαρος και δεν υποτιμά τη νοημοσύνη των παικτών.

Για να δούμε τελικά θα καταφέρει ο Μπιελ να βγάλει την ποιότητά του στο χορτάρι και να κάνει στα 27 του το μπαμ στην καριέρα του, που δεν έκανε ακόμα με την απόφασή του να έρθει στον Ολυμπιακό; Πολλά θα εξαρτηθούν βέβαια και από την εικόνα του (σ.σ. και την διάθεσή του) στην προετοιμασία της ομάδας.

Διαβάστε επίσης:

Νταβίντ Κάρμο: Η ατάκα του Μαρινάκη για τον παικταρά και η άμεση ενεργοποίηση του σχεδίου Β

Αυτή είναι η συμφωνία Ολυμπιακού και Τζολάκη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Τι συνέβη με τον Μπιελ και γιατί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.