ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μεντιλίμπαρ: Δεν τον… βλέπει τον Κορδόν

Ο Μεντιλίμπαρ το έχει... πάρει πάνω του.
Μεντιλίμπαρ: Δεν τον… βλέπει τον Κορδόν

Ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ προχωράει το μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού, προτείνοντας στην διοίκηση τους παίκτες με τα χαρακτηριστικά που θέλει ενώ σε κάποιες περιπτώσεις περιλαμβάνονται στις προτάσεις του και ονόματα ποδοσφαιριστών που γνωρίζει από το ισπανικό πρωτάθλημα.

Έτσι, τα ονόματα που ακούγονται, όπως αυτά του Ρενάτο Σάντες, του Χορδάν, του Ριόχα, του Μπερενγκέρ, του Χιλ, του Ντάνι Γκαρσία, αφορούν σε ονόματα ποδοσφαιριστών που γνωρίζει ο Μεντιλίμπαρ και τους θέλει στον Ολυμπιακό.

Ο Μεντιλίμπαρ το έχει… πάρει πάνω του, αναφορικά με τις μεταγραφικές κινήσεις των ερυθρόλευκων, αφήνοντας εκτός (σ.σ για την ώρα) του σχεδιασμού του νέου ρόστερ τους Αντόνιο Κορδόν και Χοσέ Ιγνάθιο Ναβάρο.

Ο Αντόνιο Κορδόν παραμένει σύμβουλος του Βαγγέλης Μαρινάκη ενώ ο Χοσέ Ιγνάθιο Ναβάρο, δεξί χέρι του Κορδόν, ήταν μέχρι πριν λίγες μέρες στο Ρέντη.

Όμως ο Μεντιλίμπαρ πάει να χτίσει τον Ολυμπιακό της νέας περιόδου με παίκτες που ξέρει. Δεν θέλει να πειραματιστεί με νεαρούς που μπορεί να βγουν, μπορεί και όχι, όπως συνήθως κινείται ο Κορδόν.

Την ίδια ώρα, ο Μεντιλίμπαρ προτιμά να δουλέψει με τους νέους του Ολυμπιακού και να εξελίξει κάποιον από αυτούς παρά να φέρει νέους νεαρούς παίκτες.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Τι συνέβη με τον Μπιελ και γιατί

Νταβίντ Κάρμο: Η ατάκα του Μαρινάκη για τον παικταρά και η άμεση ενεργοποίηση του σχεδίου Β

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μεντιλίμπαρ: Δεν τον… βλέπει τον Κορδόν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.