ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νότιγχαμ Φόρεστ: Δίνει τη ρήτρα στον Κάρμο για να προλάβει τη Γουλβς που έχει πάθει πλάκα με τον 24χρονο στόπερ

H Γουλβς έχει τρέξει την περίπτωση Κάρμο και μάλιστα έχει ήδη κάνει επαφές με την Πόρτο.
Νότιγχαμ Φόρεστ: Δίνει τη ρήτρα στον Κάρμο για να προλάβει τη Γουλβς που έχει πάθει πλάκα με τον 24χρονο στόπερ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ μπήκε δυναμικά όπως θέλουν πορτογαλικά ΜΜΕ, στην διεκδίκηση του Νταβίντ Κάρμο και ο λόγος είναι ότι οι άνθρωποι της Γουλβς από την Αγγλία έχουν πάθει… την πλάκα τους με τον 24χρονο στόπερ, που έβγαλε μάτια για ένα εξάμηνο στον Ολυμπιακό.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει τον Νταβίντ Κάρμο στον Ολυμπιακό, όμως η οψιόν του παίκτη, ύψους 17 εκατ. ευρώ είναι απαγορευτική, όχι μόνο για τους ερυθρόλευκους αλλά για κάθε ελληνική ομάδα.

Έτσι, εφόσον ο παίκτης ενδιαφέρεται για να μεταγραφεί στην Αγγλία, μπήκε και η Νοτιγχαμ Φόρεστ, ομάδα ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη στη διεκδίκηση του παίκτη.

Η Νότιγχαμ φέρεται να δίνει 17 εκατ. ευρώ στην Πόρτο για τον Κάρμο, ώστε να προλάβει τους ανθρώπους της Γουλβς, οι οποίοι ήδη έχουν κάνει επαφή με τους «Δράκους» για να μάθουν τι χρειάζεται ώστε ο παίκτης να υπογράψει στη Γουλβς.

Διαβάστε επίσης:

Δύσκολο ξεκίνημα για τον Μάριο Ηλιόπουλο στην ΑΕΚ – Η κουμπαριά με τον Μαρινάκη, οι σχέσεις με Ιβάν και Αλαφούζο

Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με Ποντένσε

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νότιγχαμ Φόρεστ: Δίνει τη ρήτρα στον Κάρμο για να προλάβει τη Γουλβς που έχει πάθει πλάκα με τον 24χρονο στόπερ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.