ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπρνιτς: Τι συμβαίνει με το νεαρό Κροάτη και γιατί δεν έχει γυρίσει ακόμα στη Μάριμπορ που τον θέλει

O νεαρός Κροάτης ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του κροατικού πρωταθλήματος.
Μπρνιτς: Τι συμβαίνει με το νεαρό Κροάτη και γιατί δεν έχει γυρίσει ακόμα στη Μάριμπορ που τον θέλει

Η Μάριμπορ, πρώην ομάδα του Ιβάν Μπρνιτς, θέλει να πάρει πίσω τον παίκτη από τον Ολυμπιακό, για τον οποίο οι ερυθρόλευκοι έδωσαν 1,3 εκατ. ευρώ για να τον φέρουν το καλοκαίρι στο Λιμάνι.

Αν και ο νεαρός Κροάτης ηταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του κροατικού πρωταθλήματος, στον Ολυμπιακό δεν κατάφερε να βρει θέση στο βασικό ροτέιστον της ομάδας, με αποτέλεσμα να πάρει αγώνες, ουσιαστικά, μόνο με την Β’ Ομάδα του Ολυμπιακού.

Πλέον, με την Β’ Ομάδα να διαλύεται λόγω υποβιβασμού στην Γ’ Εθνική, ο Ιβάν Μπρνιτς θα μπορούσε να επιστρέψει στη Μάριμπορ, όπου τον θέλουν πίσω, καθώς εκτιμούν το ταλέντο του.

Όμως, ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ έχει βάλει… φρένο για την ώρα στην όποια κίνηση, καθώς θέλει να δει τον παίκτη στην καλοκαιρινή προετοιμασία και να κρίνει αν θα μείνει ή αν θα φύγει από τον Ολυμπιακό.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε επίσης:

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αλλάζει την έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ – Θέλει να πάει το… Καραϊσκάκης στο City Ground

Μεντιλίμπαρ: Είδε το παιχνίδι ανόδου μεταξύ Οβιέδο και Έιμπαρ – Πήγε να δει αυτούς τους δύο;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπρνιτς: Τι συμβαίνει με το νεαρό Κροάτη και γιατί δεν έχει γυρίσει ακόμα στη Μάριμπορ που τον θέλει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.