MEDIA

MasterChef τελικός: Νικητής ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος – Το τεράστιο ποσό που πήρε!

Ο MasterChef τελικός ανέδειξε τον Λευτέρη Ζαφειρόπουλο μεγάλο νικητή του παιχνιδιού!
MasterChef τελικός: Νικητής ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος – Το τεράστιο ποσό που πήρε!

MasterChef τελικός: Προφητικό αποδείχθηκε το προ ολίγων μηνών άρθρο του Sportime, για το αν ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος είναι το απόλυτο φαβορί του φετινού MasterChef.

Το ριάλιτι μαγειρικής του Star λοιπόν έφτασε στο τέλος του και νικητής είναι ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος που μαζί με τον τίτλο κατέκτησε και ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

MasterChef τελικός: Νικητής ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος – Αυτά τα χρήματα πήρε συνολικά

H τρίτη και τελευταία πράξη των τελικών του φετινού MasterChef, παίχτηκε χθες, Πέμπτη 13 Ιουνίου, με καλεσμένο τον σπουδαίο και βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin, Βάσκο σεφ, Andoni Luis Aduriz.

Οι δύο φιναλίστ είχαν να αντιμετωπίσουν δύο πιάτα υψηλού γαστρονομικού επιπέδου όμως τα έφεραν εις πέρας σε αξιοπρεπέστατο βαθμό, αποσπώντας θετικές κριτικές από τον δημιουργό τους, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός που τα βαθμολόγησε.

Κάπως έτσι, βαθμολογήθηκε και οι τρίτη προσπάθεια του Λευτέρη και της Χριστίνας και ήταν ξεκάθαρο πως μέχρι το τέλος θα υπήρχε αγωνία.

Κανένα φαβορί όπως ακριβώς σας το είχαμε τονίσει. Δύο ισάξιοι και σίγουρα οι καλύτεροι παίκτες του φετινού διαγωνισμού μαγειρικής του Star.

Η υπόθεση νίκη εξελίχθηκε σε θρίλερ με τους δύο παίκτες να κρατιούνται χέρι χέρι στη βαθμολογία, μέχρι και την χθεσινή δοκιμασία που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα, με τον Λευτέρη να επικρατεί της Χριστίνας με τελικό σκορ 23-21.

Θυμίζουμε, πως o μεγάλος νικητής, εκτός από το τρόπαιο και τον τίτλο του MasterChef, κέρδισε 70.000€ ως χρηματικό έπαθλο και επιπλέον 30.000€ σε εξοπλισμό για επαγγελματική κουζίνα.

Αν στα παραπάνω προσθέσει κανείς και τα 5 χρηματικά έπαθλα των 1.000 ευρώ που κέρδισε ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, το ποσό συνολικά φτάνει τις 105.000 ευρώ! Νούμερο που δεν έχει ξαναδοθεί σε καμία σεζόν του παιχνιδιού!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «MasterChef τελικός: Νικητής ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος – Το τεράστιο ποσό που πήρε!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα