ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Δεν του αρέσει κανένας! Πάει για βασικό!

Ο Μάντζιος έχει ζητήσει 6άρι. Δεν του κάνουν Πάρντο, Βερστράτε και Τζούρασεκ!
Άρης: Δεν του αρέσει κανένας! Πάει για βασικό!

Άρης: Ο Άκης Μάντζιος έχει ζητήσει 6άρι. Ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από Τζούρασεκ, Πάρντο και Βερστράτε και θέλει έναν ποδοσφαιριστή που θα λογίζεται ως βασικός.

Ουκ ολίγες θα είναι και φέτος το καλοκαίρι, οι προσθήκες που θα κάνει ο Άρης. Λογικά θα πιάσουν και πάλι διψήφιο αριθμό, αν συνυπολογίσουμε στα κενά που υπάρχουν και εκείνα που θα προκύψουν από αποδεσμεύσεις και… πωλήσεις.

Ο Άκης Μάντζιος εκτός από τους γνωστούς, περιμένει και 6άρι. Τζούρασεκ, Πάρντο, Βερστράτε υπάρχουν, αλλά είναι σα να μην υπάρχουν για τον Έλληνα τεχνικό. Δεν του κάνει κανένας. Αν και οι τρεις δεσμεύονται με συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν. Αν ήταν στο χέρι του Μάντζιου, θα τους αποδέσμευε και τους τρεις. Το όχι μεταφέρει αυτό στη διοίκηση και λογικά είναι ένα αίτημα το οποίο θα ικανοποιηθεί.

Αν και στην παρούσα φάση το βάρος έχει πέσει αλλού. Ο Άρης και η διοίκηση του προσπαθούν να κλείσουν άλλες μεταγραφές την δεδομένη χρονική στιγμή, οι οποίες σχετίζονται και με το πρόσφατο ταξίδι που έκανε ο Θόδωρος Καρυπίδης στην… αγαπημένη του Ισπανία!

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τον Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή για την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Δεν του αρέσει κανένας! Πάει για βασικό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.