ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Οι Έλληνες που μειώθηκαν και ο Τσιντώτας! Ανατροπή!

Μειώθηκε το ελληνικό στοιχείο στα αποδυτήρια του Άρη. Έλληνας ο δεύτερος τερματοφύλακας, αλλά όχι ο Τσιντώτας.
Άρης: Οι Έλληνες που μειώθηκαν και ο Τσιντώτας! Ανατροπή!

Πολλή κουβέντα για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ του ο Άρης. Μειώθηκαν κι άλλο. Έλληνας ο δεύτερος τερματοφύλακας, αλλά δεν θα είναι ο Τσιντώτας.

Δύο Έλληνες λιγότερους αριθμεί πλέον στο ρόστερ του ο Άρης. Ο Γιώργος Δεληζήσης κρέμασε τα παπούτσια του. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αποχώρησε από την ομάδα, με αιχμές για τον προπονητή του. Δύο Έλληνες μείον, που ούτως ή άλλως δεν είχε και τους πολλούς. Ο Χουλιάν Κουέστα ανανέωσε υπογράφοντας νέο τριετές συμβόλαιο, οπότε «κάηκε» η περίπτωση Διούδη με τον οποίο ο Άρης είχε κάνει επαφές για να τον αποκτήσει.

Η απόφαση να είναι Έλληνας ο δεύτερος τερματοφύλακας στο ρόστερ, είναι ειλημμένη. Αλλά αυτός, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, δεν θα είναι ο Παναγιώτης Τσιντώτας, όνομα το οποίο «έπαιξε» τις τελευταίες μέρες στα ρεπορτάζ του Άρη. Ο πρώην γκολκίπερ του Ατρομήτου δεν απασχολεί τους Θεσσαλονικείς και δεν θα κινηθούν για την απόκτηση του.

Όπως όλα δείχνουν, πάμε για ανατροπή και παραμονή σύμφωνα με πληροφορίες, του Λευτέρη Χουτεσιώτη στην ομάδα, για τον οποίο η διοίκηση είχε αφήσει να εννοηθεί μετά το ματς με την ΑΕΚ οτι ενδέχεται και να παραμείνει, αλλά στη συνέχεια δεν δόθηκε συνέχεια. Τελικά ο κύβος ερρίφθη. Στον Χουτεσιώτη θα γίνει πρόταση να ανανεωθεί το συμβόλαιο του με τον Άρη.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Οι Έλληνες που μειώθηκαν και ο Τσιντώτας! Ανατροπή!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!