ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χουάνγκ: Η κίνηση του Ολυμπιακού που έκοψε κάθε ελπίδα στην ΑΕΚ να τον αποκτήσει

Όπως μπήκε η ΑΕΚ στο ρεπορτάζ... βγήκε.
Χουάνγκ: Η κίνηση του Ολυμπιακού που έκοψε κάθε ελπίδα στην ΑΕΚ να τον αποκτήσει

Ο Ιν Μπεόμ Χουάνγκ είναι ο… αγαπημένος παίκτης (σ.σ. εκτός… ΑΕΚ) του Ματίας Αλμέιδα, με τον Αργεντίνο να θέλει τον 27χρονο Νοτιοκορεάτη πριν ακόμα αυτός υπογράψει πριν από δύο χρόνια με τον Ολυμπιακό.

Ο Χουάνγκ κατέληξε στους ερυθρόλευκους, έβγαλε… μάτια, όμως το περασμένο καλοκαίρι, θέλοντας να πάρει μεταγραφή έφυγε… νύχτα από τον Ολυμπιακό.

Κατάλαβε το λάθος του, γύρισε, όμως ο Ολυμπιακός τον έστειλε με μεταγραφή στον Ερυθρό Αστέρα. Εκεί ο Χουάνγκ έβαλε ρήτρα στο συμβόλαιό του πως αν μία ομάδα προσφέρει επτά εκατ. ευρώ στον Ερυθρό Αστέρα, ο παίκτης μπορεί να φύγει με μεταγραφή για ομάδα της αρεσκείας του.

Εκεί λοιπόν είναι που μπήκε η ΑΕΚ στο ρεπορτάζ, αναφορικά με το μέλλον του παίκτη.

Ειδικά στη νέα διοίκηση, μετά την αποτυχία να πείσουν τον Μαντί Καμαρά να υπογράψει στην ΑΕΚ (σ.σ. ο παίκτης κατέληξε στον ΠΑΟΚ), η μεταγραφή του Χουάνγ έδειχνε ικανή να συσπειρώσει τον κόσμο γύρω από τη νέα διοίκηση αλλά και να φτιάξει την διάθεση του Αλμέιδα, ο οποίος έχει αδυναμία στο Νοτιοκορεάτη.

Όμως, ο Ολυμπιακός, με μία κίνηση των τελευταίων ωρών κατάφερε να βάλει… τέλος σε όποιο σενάριο μεταγραφής του παίκτη στην ΑΕΚ (σ.σ. πάντως ο ίδιος ο παίκτης δήλωνε πως θέλει να παίξει σε ένα από τα πέντε μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης).

Τι έκαναν οι ερυθρόλευκοι;

Σύμφωνα με σέρβικα ρεπορτάζ, γράφει ο Πρωταθλητής, οι ερυθρόλευκοι υπογράφουν την επόμενη Τρίτη στο Μαρακανά επίσημο μνημόνιο επιχειρηματικής συνεργασίας μεταξύ των δύο συλλόγων.

Το μνημόνιο θα αφορά, σύμφωνα με τα όσα έμαθε το Sportime, σε θέματα μετακίνησης νεαρών παικτών, κοινό σκάουτινγκ ή και βοήθεια ακόμα και στο Financial Fair Play.

Μετά από αυτή την εξέλιξη θεωρείται αδύνατο ο Ερυθρός Αστέρας να πει το… ναι για μετακόμιση του Χουάνγκ στην ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Λίγοι κατάλαβαν τι παιχταρά πήρε

Ελ Κααμπί: Ένας Μαροκινός κάνει δύσκολη τη ζωή του Ολυμπιακού και το μέλλον του παίκτη στο Λιμάνι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χουάνγκ: Η κίνηση του Ολυμπιακού που έκοψε κάθε ελπίδα στην ΑΕΚ να τον αποκτήσει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.