ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η νέα διοίκηση της ΑΕΚ αντί να ξεκινά με μια μεγάλη μεταγραφή, ξεκινά με μια μεγάλη πώληση! Στο Χιούστον ο Πόνσε!

Η ΑΕΚ είναι πάρα πολύ κοντά να δώσει τον Έκι Πόνσε στις ΗΠΑ και η νέα διοίκηση ετοιμάζεται να κάνει σεφτέ με πώληση και όχι μεταγραφή
Η νέα διοίκηση της ΑΕΚ αντί να ξεκινά με μια μεγάλη μεταγραφή, ξεκινά με μια μεγάλη πώληση! Στο Χιούστον ο Πόνσε!

Η ΑΕΚ εδώ και 5 ημέρες ζει σε μια νέα πραγματικότητα. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρέδωσε στον Μάριο Ηλιόπουλο. Το νέο ιδιοκτήτη της ΑΕΚ ο κόσμος δεν τον ξέρει. Οι κύκλοι που κινείται και δραστηριοποιείται επαγγελματικά προφανώς και τον ξέρουν. Το ποδόσφαιρο όμως όχι. Μια νέα διοίκηση ενός τέτοιου συλλόγου, προφανώς και είναι υπό διαρκή παρακολούθηση από τον κόσμο. Για το τι θα κάνει.

Ποιες θα είναι οι πρώτες της κινήσεις.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος στην ΑΕΚ παρέλαβε και μια πραγματικότητα, μια συνέχεια. Δεν ήταν σε παύση οι εργασίες του κλαμπ. Υπήρχε κίνηση. Υπήρχαν επαφές για το αγωνιστικό τμήμα. Για τις μεταγραφές, για τις αποδεσμεύσεις για τις πωλήσεις.

Είθισται, ωστόσο, κάθε νέα διοίκηση να μπαίνει δυναμικά. Έτσι γίνεται παντού. Στην ΑΕΚ όλα δείχνουν πως η νέα διοίκηση θα μπει με μια μεγάλη πώληση. Και όχι με μια μεγάλη μεταγραφή. Παράδοξο.

Η μεταγραφή του Πόνσε στο Χιούστον δεν περνά έτσι. Και υπάρχει πλέον οριστική συμφωνία! Ο παίκτης που έβαλε 16 γκολ πέρυσι. Η πιο αξιόπιστη λύση επιθετικά του Αλμέιδα. Ο Αργεντίνος προπονητής δεν είναι λάτρης των φορ με τέτοια χαρακτηριστικά. Προτιμά παίκτες τύπου Γκαρσία (και Μπακαμπού) παρά Πόνσε. 

Όταν η ΑΕΚ δεν πήρε τον Μπακαμπού και ήρθε ο Πόνσε στο προσκήνιο, ο Αλμέιδα μάλλον κινήθηκε στο… από ολότελα.

Σε όλα τα κλαμπ υποτίθεται πως το 9άρι είναι η βιτρίνα. Και ο τελευταίος που θα πρέπει να είναι υπό σκέψη για παραχώρηση. Στην ΑΕΚ μάλλον κοστολογούν στον Πόνσε στα 8-9 εκατομμύρια. Ποσό που μάλλον θα κλείσει το ντιλ. Συμφωνία πάντως υπάρχει! Οριστική.

Πέρυσι έγινε το μεγάλο λάθος να μην πωληθεί ο Γκαρσία στα 20 συν εκατομμύρια. Φέτος ο Πόνσε δίνεται στα 8-9. Αλλαγή πλεύσης; Η νέα διοίκηση είναι πιθανό να το κάνει και με άλλους παίκτες (Μουκουντί, Σιμάνσκι); Το καλοκαίρι είναι εδώ.

Και φυσικά θα πρέπει να φανεί ποιο θα είναι το επόμενο 9άρι στην ΑΕΚ. Λάθη δε χωρούν.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η νέα διοίκηση της ΑΕΚ αντί να ξεκινά με μια μεγάλη μεταγραφή, ξεκινά με μια μεγάλη πώληση! Στο Χιούστον ο Πόνσε!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).